Magazin
556 ogledov

Moja pohotna čarovnica

Žurnal24 main
Nisem ravno privrženec praznovanj, še posebej ne takšnih, kot je noč čarovnic, ki mi ne pomeni prav nič.

Če pa tvoja draga vstopi v sobo oblečena kot čarovnica, v izjemno kratkem mini krilu, s strganimi nogavicami in poudarjenim oprsjem, potem … Potem je vse skupaj druga pesem.

Želela me je spraviti k sosedi na vrtno zabavo, a sem bil že ves čas odločen, da ne grem. Zagrozila je, da bo šla sama in si poiskala kakega mucka, ki si bo želel njenih magičnih sposobnosti, zato sem poklical sosedinega moža in ga vprašal za mnenje.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Tudi on ni bil navdušen, a sva se dogovorila, da bova pač pri njem v hiši s še nekaj fanti in bomo vrgli karte. Pivo, karte, prigrizki … Kmalu smo se drenjali pri oknu in opazovali naše našemljene babnice. "Si predstavljaš, da pridejo takole našemljene v sobo, jih ne prepoznamo in se nas mešano lotijo?" je tuhtal Blaž. Huh, ta bi bila pa dobra, sem si mislil.

 

Sosedova žena Lidija je prava mačka in prav nič se je ne bi branil, če bi se seveda s tem strinjal sosed. Priznam, ob misli na to sem imel trdega in se s težavo spravil nazaj za mizo. Na vrtu je bilo vsaj 25 ljudi obkroženih s svetlečimi bučami, medica je dvigovala temperaturo, nekdo pa je ves čas vneto tudi fotografiral. Ni nam bilo več do kart in raje smo šli na vrt med njih. Ena izmed čarovnic se mi je obesila okoli vratu in takoj sem vedel, da to ni moja, saj sem še kako dobro poznal njeno ritko. Očitno je ni motilo, saj mi je še vedno visela okoli vratu in me spraševala, ali vem, kdo je. Hitro sem uganil, da je Lidija, in pomislil, da prizor njenemu možu niti najmanj ne bo všeč. Na moje presenečenje pa se je ta le režal na vsa usta. Vseeno me je ljubka čarovnica zapustila in prišla je druga. Tokrat moja. "Te spremenim v žabo ali v velikega tiča?" mi je zagrozila.

Roka mi je šinila pod njeno kratko oblekico in z velikim veseljem sem otipaval medeno mucko, ki je že tako težko čakala name. Umaknila sva se za hišo, a do vrat nisva prišla. Pohota v naju je bila prevelika in kar naslonjena na steno sva se pričela onegaviti.

S čarovnico ni bilo veliko dela, saj ji je bilo treba samo sneti navlažene spodnjice, več dela pa je bilo z mojimi hlačnimi gumbi in pasom, potem pa so se še hlače zatikale ob nabreklega korenjaka. Kljub vsemu sem jih imel kmalu pri kolenih, tiča pa na toplem med njenimi pohotnimi stegni.

Prsi so ji želele uiti iz pretesnega nedrčka, katerega je nalašč uporabila za to zabavo, vroča in pohotna češpljica pa je kot za stavo požirala mojega korenjaka, ki česa podobnega vsekakor ni pričakoval.

Kar nekaj minut je minilo, preden sem opazil, da imam njene noge ovite okoli pasu in jo dobesedno nategujem v zraku, sicer prislonjeno ob zid, pa vseeno. Vse glasneje je ječala, a slišati naju ob vsej tisti glasbi in vpitju niso mogli. Želel sem si, da bi jo lahko položil na hrbet in se jo še konkretneje lotil, a na tistem kraju za to ni bilo rešitve. Ker so me roke že nekoliko bolele, sem jo spustil na tla in jo obrnil proti hiši. Dlani je naslonila na steno, jaz pa sem si jo tokrat vzel od zadaj. Sprva sem precej nerodno poskušal priti s korenjakom do nje, ko pa sva ujela pravo višino in je počepnila ter ritko nekoliko napela nazaj, sem se počutil kot bog. Jaz sem bil tisti s čarobno paličico, ona pa je prosila za čarovnijo, ki se je uresničila v obliki čudovitega in glasnega orgazma, katerega sva kot ponavadi delila skupaj. Prav zato sem tako nor na njo, ker me ima rada, je pohotna in vedno pride z menoj. Moja čarovnica!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.