Magazin
1022 ogledov

Moja pohotna Miša

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Zadnji trije meseci, ki sem jih preživel z mojo svežo ljubeznijo, so bili nekaj najbolj norega in neverjetnega v mojem življenju.

Še nikoli nisem imel sreče spoznati tako zelo energično punco, kateri nikoli ni dolgčas in je v vsakem trenutku pripravljena na muckanje ali celo kaj več. Ne moti me, da v bistvu živi na moj račun, saj sama še študira, precej zaposlena pa je tudi s fitnesom in aerobiko, ki ji vzameta precejšen del dneva. Zato pa skozi vrata v moje stanovanje ne vstopi zdolgočasena ženska mrkega obraza, zgarana od dela, pač pa mladenka, katere telo je ena sama mišica, katere koža je gladka in napeta in ki ima v tistem hipu že nagajive misli.

O njeni športni ritki ne mislim izgubljati besed, saj jo lahko opisujem ves dan. Obožujem jo, ko pride k meni, me poljubi na lice, nato pa skaklja po sobi, kot bi nekaj iskala, v bistvu pa mi samo kaže, kako seksi ritko ima v tistih športnih, oprijetih hlačah.

Večkrat pomislim, kako po cesti zijajo za njo, a nisem ljubosumen, kvečjemu ponosen, da je moja.

Ravno se je sklonila nad polico omarice, pri tem pa napela čvrsti ritnici, ki sta se mi zdeli kot semafor z ogromno zeleno lučjo. Skočil sem pokonci, jo s prsti požgečkal okoli pasu in se od zadaj naslonil nanjo.

Dlani so mi ušle nazaj in z največjim užitkom sem božal lepi ritnici pred seboj. Skozi tenke hlače se je jasno videl tudi obris žlebiča njene češpljice, po katerem sem nežno podrgnil s sredincem.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Dobesedno obležala je preko police in čakala, da si jo privoščim. Vedno je potrebna in to mi je pri njej neznansko všeč. Čeprav ji bom naslednji hip navzdol potegnil hlače, vem, da bo zvečer zopet gola legla k meni, me prijela za tiča in mu privoščila nežno masažo. Stežka sem ji z ritke spravil tesne hlače in, ko sem pred seboj ugledal njeno golo kožo, sem imel korenjaka pripravljenega na izstrelitev. Bilo je tako prijetno božati mehko in toplo muco z vrhom nabreklega tiča, medtem pa opazovati rahlo pozibavanje njenih ritnic pred seboj. Iz omare je bilo slišati zamolklo ječanje, njene dolge noge pa so stopile še nekoliko bolj narazen. Nisem več zdržal pri tistem božanju vse bolj vlažne češpljice, ki je glasno cmokala ob vsakem gibu mojega tiča. Prav počasi sem ga zarinil vanjo, se s trebuhom povsem približal seksi ritki in nekaj sekund ostal pri njej.

Globoko sem zajel sapo, prisluhnil njenemu zadovoljnemu ječanju, nato pa prav tako počasi izvlekel korenjaka vse do točke, ko bi lahko izskočil iz vročega objema njene mucke. Tega mu nisem dovolil in sem ga raje na podoben način kot prej znova poslal v njene globine. Rad imam počasen kavs in ona tudi. No ja, vsaj na začetku.

Nenadoma so se na njenih ritnicah pojavili njeni dolgi prsti, ki so hlebčka pošteno potegnili narazen, da sem si lahko prav dobro ogledal pohotno češpljino sosedo. Tudi tam ga ima rada moja Miša, a tokrat sem ostal v vroči, tesni muci, ki je objemala mojega korenjaka in ga silila k predaji.

Njeni nohti so pustili opazne sledi na ritki potem, ko je z njimi pohotno potegnila preko nje. S svojim početjem me zna še kako vzburiti in ko mislim, da sem že popolnoma razvnet mi moja lepotica pokaže, da še blizu nisem. Pred očmi se mi je iskrilo, ob tiču pa sem začutil njene prste, ki so se prestavili na prednjo stran. Rada se ga takole dotika med prodiranjem v pohotnico in s prstki še dodatno vzburi že tako potrebno mucico ter poskrbi za to, da ji vedno pride takrat kot meni. Ko sem jo zaslišal ječati v omari, da ji prihaja, tudi sam nisem zdržal več. Korenjaka sem potegnil iz toplega zavetja, ga naslonil med njeni ritnici in z dlanjo tiščal med njiju, medtem ko je iz njega neustavljivo brizgalo po njenem usločenem hrbtu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.