Magazin
21 ogledov

Morje ozdravi vse tegobe

Bila sva v zelo nerodnem položaju tik ob obali, zato sva se odločila za moj apar Žurnal24 main
Vonj po morju v nosnicah, šum valov, ki butajo ob skale, hudi tipi na plaži ...

Vse to so že od nekdaj moje največje želje, ki se mi poleti uresničijo, in vsakič mi uspe zapeti kakšnega dobrega tipa ali dva na svoje zapeljivo telo, za katero garam vse leto. Tudi tokrat se nisem mogla upreti in sem se prepustila čednemu tipčku, ki ni izgubljal časa in me je po muci drgnil že v vodi, sama pa sem mu ravno tako zašla pod kopalke in se prepričala o dolžini njegovega tiča, ki je že pridno rastel. Bila sva v zelo nerodnem položaju tik ob obali, zato sva se odločila za moj apartma, kjer je vse frčalo od naju že takoj, ko sva za seboj zaprla vrata. Še preden sem dobro legla na posteljo, je že imel ustnice prisesane k moji muci, ki jo je vneto lizal s svojim urnim jezičkom. S prsti sem se oklepala mišic na njegovih rokah in skušala dvigniti pogled, da bi vsaj za hip uzrla prelep razgled na moje mednožje, kjer me je razvajal s svojimi pohotnimi poljubi. Želela sem razmakniti noge, a mi jih je od užitka kar samo od sebe vleklo skupaj. Česa takšnega še nisem imela priložnosti doživeti in komaj sem se obvladovala, da nisem divje zakričala na ves glas. Želela sem si njegovega čvrstega tičona naravnost v usta, hkrati pa se nisem hotela odpovedati njegovemu jeziku med svojimi stegni, ki so jih prevevali sunki blagih krčev.

© iStockphoto

 
S prstom je dregnil po ščegetavčku in se urno privzdignil k meni ter me sočno poljubil. Ponudila sem mu svoj jezik, za katerega je takoj omenil, da bi ga rad začutil na svojem korenjaku. Nagajivo sem se mu izmuznila iz objema in prav počasi spolzela ob njegovem telesu navzdol vse do tiste pokončne zverine, ki je poskočila iz hlačk naravnost pred moja usta. Smeje se sem ga sprva vzela samo v roko in si ga med zapeljivim drkanjem pobliže ogledala. Vprašal me je, ali nisem še nikoli videla tiča, in odgovorila sem mu, da od tako blizu že ne. Ponavadi sem fafala v temi, tokrat pa sem imela prekrasen pogled na najlepšo stvaritev narave. Vrh lepotca sem objela s svojimi ustnicami in z upognjenim vratom potisnila glavo daleč navzdol v njegovo naročje. Nemočno je zasopel in mi roko položil na glavo ter skupaj z njo potiskal moja lačna usta na svojega potrebnega tiča. Stiskala sem ga z jezikom ob nebo in se sklenila malce poigrati z njim. Ko je zajel zrak, sem vedela, da ga bo bolje malce pustiti pri miru, zato sem se posvetila lizanju polnih gladkih jajčk in tiča z roko privzdignila tako, da sem jih lahko bolje videla. Z jezikom sem potegnila vse od jajc pa do vrha tiča ter z vrhom jezika podražila nabreklo glavico. Kar spodneslo ga je, in ko sem se zasmejala, me je dobesedno podrl in naskočil od zadaj.

© iStockphoto

 
Nenadoma sem imela namesto razgleda na lepega korenjaka izjemen pogled skozi okno proti morju, na ustju vrele muce pa sem začutila njegovega trdega kačona, ki se je že prebijal v njeno notranjost. Bila sem tako potrebna, da sem še dodatno dvignila svojo pohotno rit in ga prosila, naj jo napolni, kot ni še nobene. Mislim, da je to tudi storil, kajti takšnega kavsa sama še nisem doživela. Čutila sem dobesedno vsak košček tiča, ki je polnil mojo muco, in njegovi udarci po ritnici so me le še dodatno vzburili, da sem segla nazaj in s prsti močno razširila ritnici, da sem ga dobila in čutila čim več. Tudi ko mi ga je porinil v rit, sem uživala. Redno prakticiram ta analni užitek, toda tisti je bil nekaj zares posebnega. Ponavadi dam tipom kavsati v rit samo zato, ker vem, kako všeč jim je to, tokrat pa sem mu dala, ker je tako ustrezalo tudi meni. Občutek polne tesne luknjice, globoko dihanje za menoj in strastni prijemi njegovih rok, ki so grabile za moji bingljajoči dojki, so me vodili v ekstazo. Prvikrat sem si takrat med seksom pomagala s prstom v muci in jo zdrkala sama sebi tako močno, da mi je prihajalo vse do riti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.