Magazin
21 ogledov

Mortal Kombat vs. DC Universe

1/8
Žurnal24 main
Ko kataklizmična sila združi osvajalce iz dveh svetov, je konflikt neizbežen.

Kombat prisili prijatelje, da se spopadejo, svetove, da trčijo. Ob vsem tem pa se nehote razvijejo zavezništva. Da bi rešili vse, ki jih poznajo, morajo junaki in zlobneži Mortal Kombat v vojno proti združenim silam DC-sveta. Kako lahko katerakoli stran zmaga, ko pa jih je bes povsem zaslepil in jih lahko tudi uniči? Prvič do zdaj se Scorpion, Sub-Zero in Mortal Kombat bojevniki spopadejo z Batmanom, Supermanom in drugimi popularnimi superjunaki iz DC-sveta. Izberite svojo stran in izzovite svoje nasprotnike z novim pretepaškim sistemom, vključno s Freefall Kombat poleg dinamičnega večnamenskega okolja. Poleg tega pa lahko izberete lik iz MK- ali DC-sveta in se odločite za pretepaško pustolovščino v enoigralskem načinu, ki je prepleten z zgodbo in dvema edinstvenima pogledoma.

 

OCENA: 4/10

Če ste kdaj igrali igro Tekken, potem vam je že vse jasno. Ker večino junakov že poznate, se z njimi lažje poistovetite. Vsak ima dejansko nekaj svojega, kar mu da svoj pečat. V boju pa lahko izbirate tako nasprotni klan kakor tudi svojega. On-line funkcionira zelo dobro in je mogoče eden od boljših načinov igranja. Kretnje so sicer nekoliko trše, toda imeti živega nasprotnika je veliko bolj adrenalinsko. Kombinacij udarcev je veliko. Mogoče celo preveč. Razen že omenjenih junakov se srečate tudi z Jokerjem, Catwoman, The Flashem, Wonder Woman, Lexom Luthorjem, Barakom in mnogimi drugimi.

PLATFORMA: PS3, Xbox 360

 

Dejstvo, da imajo vsi ženski liki ogromne napihnjene prsi, še ne pomeni, da je igra presežek. Grafika bi lahko bila veliko boljša. Posebni dodatki vključujejo slabo opisano zgodovino vsakega junaka, kjer ni nobenih dodatnih vizualizacij iz zgodovine samega stripa. Boljše dodatke naj bi imela posebna izdaja Kollector's Edition.

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.