Magazin
43 ogledov

"Moški mislijo, da sem lahka"

Mia Gray Klemen Štular
Z nemškim Playboyevim dekletom leta o predrznih oboževalcih, Hughu Hefnerju in prednostih njene sanjske službe.

"Nekateri moški mislijo, da sem lahka, ker sem se fotografirala za revijo, in da se me lahko dotikajo, kadarkoli želijo. Na njihovo žalost pa ni tako, tudi me smo samo ljudje in nas je treba prej vprašati, če kaj želite od nas. Playboya ne gre enačiti z pornografijo, kjer razširiš noge in razkriješ čisto vse," nam je na zabavi Playboy White Invasion zaupala Mia Gray, nemško Playboyevo dekle leta. Mii ob strani stoji tudi fant, ki ga njena vroča služba prav nič ne moti: "Imam fanta, ki ni prav nič ljubosumen in me zelo podpira pri tem, kar počnem."

Dvorec obiskala že dvakrat

Zapeljiva starleta, ki se je v slovitemn dvorcu Hugha Hefnerja znašla že dvakrat, je z nami delila tudi te izkušnje: "V Playboyevem dvorcu sem bila že dvakrat, prejšnji december sem imela tudi to čast, da sem spoznala Hugha. Ko ni zabav, je v dvorcu povsem mirno, brez razvrata, dekleta ne tekajo naga naokoli (smeh). Osebje je bilo zelo prijazno, razkazali so mi dvorec, Hugh pa je pravi gentleman, čeprav nas je prišel pozdravit kar v pižami. Še vedno veliko dela, čeprav je že v letih," pravi Mia, ki prizna, da je biti Playboyeva nagica ena najboljših služb na svetu: "Obiskala sem že devetnajst držav po vsem svetu, kar je zame ogromno, super je tudi to, da imam zdaj prijatelje po vsem svetu. Če znaš naslov dobro unovčiti, ti zagotovo lahko pomaga k večji prepoznavnosti."

O svojem videzu, za katerim vzdihuje na tisoče moških po vsem svetu, pa dodaja: "Enkrat na teden vadim s trenerjem, jem, kar želim, saj imam dobre gene, pred javnimi dogodki pa porabim približno eno uro in pol, da se uredim."

Komentarjev 1
  • Žurnalček 15:23 07.april 2012.

    Ni res , jaz sem prepričan da si težka !