Magazin
41 ogledov

Moški najprej opazijo lase

Sijoči in zdravi lasje osvojijo (skoraj) vsakega moškega. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Čeprav večina žensk misli, da si moški na njih najprej ogledajo prsi in zadnjico, je nova raziskava pokazala drugače. Kaj torej moški na ženski opazi prej kot obline?

Revija Glamour je objavila, da 74 odstotkov moških, ki so sodelovali v njihovi raziskavi, žensko najprej opazi zaradi njenih las. 44 odstotkov moških je priznalo, da si ženske lase ogledajo prej kot njena oblačila ali noge.

Približno 82 odstotkov moških je povedalo, da je urejena pričeska ključni element celotne podobe ženske, 60 odstotkov vprašanih pa je dodalo, da bi raje pristopili k ženski, ki ima lepe lase, kot pa k tisti z globokim dekoltejem ali velikimi prsmi. Skoraj 78 odstotkov anketiranih moških je povedalo, da jih zdravi in negovani lasje vzburjajo.

Rezultati raziskave so izredno zanimivi in presenetljivi, saj je do zdaj veljalo pravilo, da moški na ženskah najprej opazijo velikost njihove košarice. "Vsaka ženska si lahko obleče bluzo z globokim dekoltejem, vse pa nimajo lepih las," je za omenjeno revijo povedal eden od anketirancev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.