Magazin
27 ogledov

Moški, pred katerimi bežite! Drugič.

Rože, večerje, izleti, kino ... a Virtualni ljubimec z angelskim obrazkom se vzt Žurnal24 main
Člani četice nemogočih prežijo povsod in imajo kameleonske sposobnosti. Tako dobre, da jih je včasih težko razkrinkati, a poskusite! Kdo se še trudi v koaliciji primerkov z napako?
Gospod Prevarant. Zvečer kliče in motovili, da je "vmes prišlo nekaj nenapovedanega". In zgodilo se je ravno na vaš rojstni dan. Naslednjič kliče in stoka, da je preveč bolan, da bi prišel na zmenek. Ker je ljubezen slepa, mu pred vrati pustite kurjo juhico. Čez dva dni vas milostno spusti v stanovanje. Vi ga prosite, če mu lahko pogrejete kurjo juhico in sumljivo slabotno pokima. A v zdravilnem zvarku plavajo šampinjoni, ki jih vi v vašo slavno juho ne vržete nikoli. Prevarant ima torej še enega "dobavitelja" kurje juhice, ki jo bo srebal, dokler mu bo uspevalo udobno sedeti na dveh foteljih.

Gospod Babjak. Lahko jih zmečemo v dva lonca – v enem so "psi, ki lajajo in ne grizejo", v drugem "psi, ki lajajo in grizejo". Z zadnjimi se raje ne začnite ukvarjati, saj se ne bodo niti trudili skriti novih zarez na pasu. In tisti iz prvega lonca? Razlagal bo o svojih "dosedanjih zarezah" (Kaj je res, ve samo on!), o tistih, ki bi jih rad "zarezal", o tistih, ki bi rade "zarezale" njega ... Komu se ga sploh ljubi poslušati? In še opravičilo psom – ti so preveč zvesti, da bi z njimi primerjali moške.

Gospod Zamerljivi. Pozor! Zamerljivega se prepozna hitro – samo opazujte, kako sprejema vaše uspehe. Ko povišanje vaše plače pospremi s stavkom: "Odštej davke in vse ostalo in videla boš, da dobiš le dva bedna evra na dan več kot prej," je to že znamenje, da je prepričan, da bi si on bolj zaslužil povišico. Morda bo celo izdavil, da ljubimkate s šefom. O vaših projektih v službi noče poslušati, dejstva, da bolje skačete na glavo kot on, ne priznava, tudi tega, da vas imajo nečaki raje kot njega, noče razumeti ... Zamerljivi pač še vedno mislijo, da samo moški nosijo hlače. Časi, ko so moški lovili in ženske skrbele za štedilnik, za njih še niso mimo.

Podoba, ki jo ima ves čas pred očmi Najsrečnejši otrok. © iStockphoto

 
Gospod Najsrečnejši otrok. Njegova mama je bila popolna – zavidali so mu jo vsi prijatelji z dvorišča in bili skrivaj zaljubljeni vanjo. Oče nikoli ni kadil, popival ali varal. Najsrečnejši otrok, ko ni več otrok, ne razume, zakaj njegovi prijatelji za vse krivijo svoje starše. On in njegovih šest bratov in sester je bilo od jutra do večera zasipanih z ljubeznijo. Ljubeznijo mame, očeta, babice in dedka, ki so bili poosebljena popolnost. Najsrečnejši otrok se vam bo morda najprej zdel prijetna osvežitev po vseh nekdanjih tipih, ki so odraščali v takšnih in drugačnih disfunkcionalnih družinah. A idila ne bo trajala dolgo, saj bo mimogrede analiziral in skritiziral vaše otroštvo, vaše starše in vaše prijatelje. Njegovi mami seveda ne sežete niti do gležnjev. In prišel bo celo dan, ko bo podvomil, da sta bila mama in oče res tako popolna. Nevarnost, da se sesuje vse, je velika.

 

Preberite še:

Ime za penis moškemu ni v čast
Moški, pred katerimi raje zbežite!
Moške bolj mika nevarna igrača

Gospod Virtualni ljubimec. Začne se s prijetno spremembo – Virtualni ljubimec vas za razliko od drugih ne bo poskušal zvabiti med rjuhe že na prvem zmenku. A kmalu vas bo potegnilo v vrtinec dvomov. Na petem zmenku bo rekel, da "bosta čakala, dokler ne bosta mogla več čakati". Na osmem zmenku se bo izpovedal, kako zelo ga je prizadela vaša predhodnica. Čez pol leta bo njegov mobitel vedno pozvonil ravno v trenutku, ko bosta že skoraj gola (no, vsaj sezuta). Ampak še vedno vas bo vztrajno vabil na zmenke. Zakaj? Presenetljivo veliko "velikih ljubimcev" nikoli ne seksa – oni že vedo, zakaj. In verjetnost, da bo krivdo zvalil na vas, je precejšna. Očital vam bo preveliko/premajhno zadnjico, posteljo, polno pasjih dlak, umazano kopalnico ...

Gospod Nasilnež. Majhnih nasilnežev se spomnite že iz vrtca – cukali so vas za lase, suvali v trebuh, ščipali v nadlaket ... Ko zrastejo, so bolj groba tudi njihova "ljubkovanja". Ob najmanjšem sumu, da sploh obstaja možnost, da "padete po stopnicah", pokajte!

Prvi del članka lahko preberete tukaj !
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.