Magazin
8 ogledov

Moški v kopalkah

Upajte si več! Žurnal24 main
Preden se odpravite na plažo, pobrskajte po omari in preverite, če vaše kopalke morda niso svoje že odslužile.

To velja še posebej za moške, ki se nikakor ne morejo ločiti od svojih kopalk, v katerih so pred leti osvajali po plaži. Sprijaznite se z dejstvom, da je kopalkam zbledela barva, da je kroj izpred petih let že zdavnaj iz mode, in se odpravite po nakupih. Letos bodite drzni in pripravljeni na spremembe, upajte si več. Poigrajte se z barvami in kroji, pri tem pa seveda ne pozabite na udobje. Za ceno vašega dobrega videza v oprijetih boksericah naj ne trpi vaša moškost, če se odločite za ohlapne kratke hlače, pa naj bodo takšne, da vam iz njih slučajno ne bo kaj ušlo. Verjemite, da se ženske tega ne bi preveč razveselile.

Poskrbite tudi za svoj grmiček. Tako kot moški radi pogledate urejeno žensko, si tudi ženske rade spočijemo oči na urejenem moškem. Če si boste rahlo pristrigli dlačice, ne boste izgledali nič manj moško, kot si morda mislite. In še nasvet: kljub temu da ste ponosni na svoje izklesano telo, se po plaži ne sprehajajte kot največji mačoti. Ženske bomo prej opazile vaš nasmeh, sproščenost in spontanost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.