Magazin
28 ogledov

Moškim ni pomembno telo, temveč humor

ženska Shutterstock
Moški si želijo le enega, je prepričanje, ki še danes velja za resnično, a nedavna raziskava je pokazala, da si moški pri ženski želijo povsem drugih reči.

Deset tisoč moških, ki je sodelovalo pri nedavni raziskavi enega izmed nemških portalov za zmenkarije "Skrivnost: Moške privlačijo povsem drugačne stvari, kot mislimo", pravi, da jih bolj kot popolna postava pritegne privlačen obraz. Sanjska ženska mora imeti obline, manekenske postave odpadejo, kot najbolj zaželeno lastnost pri ženskah pa so ocenili smisel za humor in sočutje. Prav tako se jim zdi seksi, če pobudo prevzame ženska. Kaj torej vzburja novodobne moške?

Nedostopne gospodične moških ne privlačijo, 16 odstotkov anketirancev odbijajo sramežljive, medtem ko samozavestne ženske povzročajo metuljčke v trebuhu večine moških. 44 odstotkov moških si želi sočutne ženske s smislom za humor in take, ki se odlično poljublja, 52 odstotkov pa privlačijo obline. Privlačen obraz postavljajo pred popolno postavo, nato je na vrsti ritka, prsi pa so pristale šele na petem mestu. Objekti poželenja današnjih moških pa so še usta, noge, lasje in roke. Vas rezultati raziskave presenečajo?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.