Magazin
25 ogledov

Mož po imenu Zvok

1/69
Žurnal24 main
V sredo, 7. oktobra je bil v hotelu Union večer stand up komedije. Nastopil je ameriški komik Michael Winslow ter slovenska Tilen Artač in Jure Godler.


Po napovedanem ponedeljkovem nastopu je bilo zanimanje za karte tako visoko, da so se organizatorji odločili potrojiti dogodek. Svetovno slavo si je "mož tisočerih zvokov“ prislužil s serijo filmov Policijska akademija. Ko so leta 1993 v Moskvi snemali sedmi del tega filma, so ga s prisluškovalnimi napravami izsledili policaji, saj je njegov mikrofon oddajal zvoke, ki so spominjali na šifrirane pogovore nepridipravov.

Sicer je imel tudi veliko "skritih“ vlog v življenju. Ena izmed takih je bila oponašanje zvoka čevlja glavnega igralca Michaela J. Foxa. Michael pravi, da ceni hvaležno občinstvo in dobro predstavo, saj v Ameriki pogreša nastope, kakršne sta uprizorila domača stand up-erja Tilen Artač in Jure Godler.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.