Magazin
174 ogledov

Mrha, da te kap

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Gibčna kot mačka, oblečena v črne usnjene hlače, oprijete okoli napetih ritnic in pošastno pohotnega pogleda, se je zvijala okoli mene.

Spoznala sva se tisti dan, pa se je obnašala, kot bi bila na skupnem dopustu. Ne morem reči, da mi ni bilo prav, a kar nekoliko prepočasi sem se odzival na njene provokacije. Iz kluba sva jo potegnila v njeno stanovanje, saj v svojo hotelsko sobo z njo nisem mogel.

Že prvi pogled po njenem prebivališču mi je dal vedeti, da imam opraviti z divjo žverco, ki je takrat že trgala obleko z mene. No ja, ravno strgala je ni, prav nežna pa tudi ni bila. Ko mi je silovito potegnila zadrgo navzdol sem se ustrašil za svoje premoženje.

Z roko je švignila za hlače in uživala v mojem presenečenem pogledu. Krepko je ovila prste okoli korenjaka, ga mečkala, nato pa pričela vleči iz spodnjic. Ne vem niti, ali sem bil tega vesel, ali bolj začuden in celo nekoliko prestrašen. Opazoval sem njen dekolte, ki je razkrival veliki in polni meloni, ona pa se je z iztegnjenim jezikom dotikala mojega obraza, ušes in na koncu ustnic. Bila je tako divja, da niti nisem vedel, ali naj jo poljubim, saj mi je grozilo, da me bo kar požrla.

Z rokama ob mojih bokih se je pričela spuščati navzdol in še vedno z vrhom jezika vlekla po meni. Najprej preko prsi, nato trebuha in končno po svoji roki vse do tiča, ki je bil še vedno ujet v njej. Razmršeni črni lasje so zakrili pogled na moje mednožje, a si jih je kmalu odmaknila, kot bi želela, da jo opazujem na delu. Šele ko se mi je znova odprl pogled na korenjaka in njena usta, ga je z njimi objela in ga pričela prav počasi sesati vanje. Z roko ga je ves čas navijala, njena lica pa so se močno udrla, ko je delala na povečevanju mojega orodja.

Še vedno pod vtisom presenečenja in njenega divjega obnašanja sem tuhtal, kaj se mi dogaja. Normalno bi bil tega vedno vesel, tokrat pa me je nimfomanka ujela povsem nepripravljenega. Nekoč sem v šali dejal, da bi imel eno zaprto v omari in jo izpustil iz nje vsakokrat, ko bi se mi zahotelo. Neumorno je goltala mojega tiča, ki je bil zdaj že konkretno nabrekel in ji povsem zapolnil požrešna usta. Nekajkrat ga je potegnila iz njih, da so se ji lica znova napolnila in si ga pobližje ogledala.

(Foto: Shutterstock)

Očitno očarana nad rožnato glavico si jo je privoščila na prav poseben način. Njeno oblizovanje in sesljanje me je pričelo spravljati v obup in ko sem vse skupaj seštel, mi je nenadoma postalo povsem vseeno. Končno sem se sprostil, roko naslonil na njeno skuštrano glavo in ji prišel naravnost v usta. Kar je iskala, je dobila, sem si mislil in skušal naravnati škilast pogled nazaj. V kolenih sem bil povsem mehak in ko je, začuda, nasmejana odšla v kopalnico, sem s hrbtom zgrmel na posteljo.

Pograbil sem odejo in si tiča otrl vanjo, nato pa le še lovil zrak. Še vedno mi je pošteno stal pokonci. Nazaj se je vrnila odeta le v hlačne nogavice in pokvarjen nasmešek. Z rokama se je spustila preko mene, mi velike joške naslonila na obraz ter pohotno zamijavkala. Čutil sem, kako se s stegni drgne ob še vedno občutljivega korenjaka, ki trenutno ni čutil nobene potrebe po pretirani pozornosti. Ujela ga je v vlažen žlebiček, ga božala z nežnimi gibi, nato pa nenapovedano, požrešno sedla nanj. Zaječal sem, kot bi mi pravkar izrezali ledvico, oči pa sem imel znova na pecljih. Ni bilo videti, da bi se pretirano obremenjevala z menoj. Kar je počela, je počela zase in za svoj užitek.

Njen pogled je odsotno zrl skozme, ali pa na trenutke povsem drugam, njena napeta ritka pa se je pošteno zabijala ob moje noge. S prsti si je ritnici vlekla narazen in se podivjano natikala na korenjaka, ki je končno izgubil nekaj tiste pretirane občutljivosti. Zdelo se je, da nikoli ne bo prenehala vreščati in suvati z boki, ko pa sem jo za zadnjico prijel še sam, sem opazil, da se je eden od njenih prstov zagozdil globoko v ritni luknjici. Zares je bila neverjetno potrebna in tega ji ni bilo nerodno pokazati. Meni pa je bilo tudi prav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.