Magazin
559 ogledov

Muca je bila zelo lačna

erotika, seks Žurnal24 main
Bila sem na zmenku s svojim fantom, s katerim sem se videvala že nekaj časa. Zelo prijeten fant, celo nekoliko preveč zadržan, saj nikakor nisva uspela priti do tistih reči.

Na koncu pa je vžgala najbolj enostavna zadeva. Rekla sem mu, da moram iti domov nahranit muco.

Seveda sva se ob tej moji posrečeni izjavi pošteno nasmejala, a sem mu še enkrat rekla, da je muca zares že lačna in ji moram nastavit hrano. Nisem pričakovala, da se mi bo ponudil v pomoč, zato sem bila kar nekoliko presenečena, ko je dejal, da bi šel lahko z menoj, saj ima zelo rad muce.

Takoj, ko sem odprla vrata stanovanja, mi je Kiti priletela pod noge. Zares je bila že sestradana in opazila sem, da ima Matic res rad muce. Tudi Kiti je bil takoj všeč in se mu je z veseljem nastavljala pod dolge prste, ki so ji kuštrali kožušček. Pomislila sem na to, da bi bilo še lepše, ko bi kuštral mojega, a sem si dejala, da bo že še prišlo na vrsto tudi to. Posodo s hrano sem odnesla na običajno mesto, njega pa povabila naprej na eno pijačo. Sedela sva v dnevni sobi in nadaljevala klepet iz lokala, kjer sva se po navadi dobivala. Seveda pa sva omenila tudi sestradano muco in oba sva dobro vedela, za katero muco je šlo. Malo za šalo, malo zares, se je ponudil, da jo nahrani, jaz pa sem ponudbo zagrabila z obema rokama. Dobesedno.

Nisem se kaj dosti držala nazaj, ko sva se poljubila in sem z roko takoj segla k njegovemu mednožju. Bil je zelo vesel moje agresivnosti in z zadovoljstvom nastavil hlačne gumbe mojim spretnim prstom, ki so v nekaj potezah na

erotika, seks | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

svobodo izpustili prelepega korenjaka. Le zakaj sem čakala tako dolgo, sem pomislila.

Drkala sem mu ga s svojo spretno levico, on pa je s svojo desnico posegal vse globlje med moja potna stegna. Krilo se je umikalo njegovim dotikom, noge so mi lezle narazen in dobro sem lahko začutila, kako zelo vlažno muco imam. Ko je z vrhovi svojih prstov prešel preko nje, bi se mu najraje usedla v roko. Kmalu je s prsti izginil za rob mojih spodnjic, trebuh se mi je povsem vbočil, njegovi prsti pa so se končno srečali s pohotno muco, ki je že tako željno čakala čare moških dotikov.

Še bolj živalsko sem stisnila za njegovega pokončnega tiča in tiho zaječala od užitka, ko je s sredincem prodrl v vlažno potrebnico. Moja roka je na njegovem udu povsem obstala, saj sem za nekaj naslednjih sekund izgubila občutek za realnost. S hrbtom sem se naslonila nazaj, on pa name in mi s prosto roko potiskal nedrček preko jošk. Ko je prišel do njih je postal nekdo drug. Pohota, ki je prihajala z njegove strani, je bila celo večja od moje in naenkrat je vse postalo samoumevno. Tudi to, da sem mu legla v naročje in mu sesala velikega tiča, se igrala s svojim hitrim jezičkom na debeli in nabrekli glavici, medtem ko on niti za hip ni s svojega prsta snel moje muce.

Še več. Vanjo je potisnil še dva in iz mene na ta način spravil glasno ječanje, ki se je le še stopnjevalo, ko je vstal, prijel za moje noge pri gležnjih, jih potisnil visoko v zrak in zabil svojega neverjetnega korenjaka v mojo sestradano muco.

Mijavkala bi, če bi lahko, a sem cvilila in vzdihovala ob vsakem njegovem premiku, pred koncem pa kričala, da mi prihaja in naj me dobro nategne. Besede so nepremišljeno letele iz mojih ust in ob kateri drugi priložnosti bi se jih pošteno sramovala. A ne takrat, ko je on celo nekoliko nesramno zabijal svojega lepotca vame, pri tem potisnil moje noge povsem do naslona kavča in zahteval, naj mi že pride, sicer me bo utopil v svoji spermi.

Izšlo se je kot po načrtu in oba sva neskončno potešena obležala na mojem kavču, mala Kiti pa je od spodaj začudeno zrla v naju in vsake toliko nežno zamijavkala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.