Magazin
494 ogledov

Muca na muci

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Rada se družim z lepimi fanti, uživam v njihovi družbi, povzročam zavist njihovim dekletom in jim občasno tudi kakšnega speljem.

"Moje ime je Ana. Sem seksualna odvisnica." To sem nekoč v šali rekla pred prijateljicami. A v tem stavku je bilo tudi veliko resnice. Ne mine dan, ko ne pomislim na zagorelega tipa, polnega izklesanih mišic, ki gol stoji pred menoj in mi žuga z velikim tičem. V ustih se mi prične nabirati slina, roke se mi zatresejo od vzburjenja in tistega veličastnega korenjaka bi najraje v hipu vzela v usta, ga zadovoljila in mu dovolila, da mu pride po mojem obrazu.

Ničkolikokrat od dolgočasja ležem v posteljo, roka mi uide v hlačke, kjer se sreča s takoj vlažno mucko in zabava se prične. Na zalogi imam vedno kak vibrator, burna domišljija pa poskrbi za ostalo. Ne glede na vse, pa sem presenetila celo samo sebe, ko je pred kratkim pri meni prespala Tajda. Odpravljala se je na pot in sklenila en dan ostati še pri meni. Zvečer sva klepetali kot naviti, saj naju zaspanost nikakor ni ujela in se seveda dotaknili tudi meni tako ljube teme.

"Imaš kakšnega?" me je vprašala. Tipa, tiča, ljubimca …? Mislila je seveda na to, ali imam kakšnega fanta. Vedela je, kako neresna sem pri teh rečeh, in bilo bi utopično pričakovati, da bom odgovorila, da se z nekom videvam. Bolj v mojem stilu je bilo: "Hja, včeraj je bil pri meni Peter, tisti iz Šiške. Dala sva se dol, prekmalu mu je prišlo in to je to." Tajda se je pošteno nasmejala moji slikoviti pripovedi, potem pa ustrelila s puščico, kakršne še nisem utegnila prejeti v srce. "Pa bi se dala dol z mano?"

zgodbica seks strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Videti je bila precej resna v tej nameri, meni pa je pričelo noro poskakovati srce, roke so se mi tresle in zdelo se mi je, da jo moram enostavno podreti na hrbet, ter z nje potegniti tangice, v katerih je sedela pred menoj prekrižanih nog.
Prav to sem storila in videti je bilo, da ni ravno pretirano presenečena nad tem. Nesramežljivo je razmaknila noge pred menoj in mi pokazala svojo pobrito lepotičko. Na tak način še nisem zrla v žensko mednožje in zdelo se mi je, da mi bo srce ušlo iz prsi.

Kar sama si je slekla majico za spanje in tako povsem gola obležala pred menoj. Vedela je, da tega še nisem počela, zato me je sklenila voditi korak za korakom. "Želim si tvojih ustnic na njej," je dejala in pri tem izzivalno potegnila s sredincem preko rahlo razprtih sramnih ustnic. Videti je bila tako lepa, sočna in pohotna, da me je kar potegnilo k njej. Prvič v življenju sem ustnice položila na toplo, nežno mucko, ki je cmoknila skupaj z menoj, kot bi mi poljub vrnila. V prsih mi je pošteno razbijalo, za ustnicami pa se je s češpljico spoznal še moj jezik. Dobro sem vedela, kje ga dekle potrebuje in to je bila velika prednost pred moškim, ki bi to denimo počel prvič.

Nežno je ječala in s prsti kuštrala moje kodre, ritko pa vse močneje privzdigovala od postelje in mi pošteno ovlaženo mucko potiskala v usta. Objemala sem jo z njimi, sesala, jo poljubljala in med prste lovila nabreklinico, kar jo je tako zelo spravljalo ob pamet. Pričela si je gnesti prsi, jaz pa sem vanjo vse globlje prodirala z iztegnjenim jezikom. Zaželela si je moje češplje in me usmerila k sebi, da sem se ji pošteno razkoračila nad obrazom. Takrat sem prvič doživela ženski poljub tam spodaj in od ugodja se mi je pričelo pošteno vrteti v glavi.

Le kaj sem mislila do tedaj, da tega nisem poizkusila, pa čeprav sem imela ničkoliko priložnosti? Vem le, da tisti hip nisem bila zmožna misliti ničesar. Ničesar drugega kot le to, da je lahko orgazem še precej močnejši, slajši in daljši, od vseh tistih, ki sem jih spoznala do tistega trenutka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.