Magazin
51 ogledov

Muslimanska gurujka poziva k seksu

muslimanka Shutterstock
Emiratska ljubezenska gurujka ni tipična zakonska svetovalka. Čeprav je zaprisežena in konservativna muslimanka, daje seksu velik pomen in za njegovo razumevanje celo citira iz Korana.

Na valentinov večer gurujka Lootah poziva vse muslimanske in arabske ženske, naj se nocoj posvetijo ljubezni in ljubljenju. "Naj vas ne bom sram, ne izmikajte se seksu. Uživajte v njem, saj je namenjen užitkom," je povedala v nedavnem intervjuju in dodala, da poskuša s svojimi sporočili razbiti prepričanje številnih muslimanov, da je seks namenjen le spočetju otrok. "Med seksom se lahko zelo zabavate."

Lootah je zvesta svoji veri, a hkrati sprejema zahodni svet in dejstvo, da je seks nekaj, kar povezuje partnerja, zato se mu ne bi smeli izogibati. "Zdravo spolno življenje je jedro srečnega zakona," pravi. Kot gurujka z enajstletnimi izkušnjami je ugotovila, da je ravno pomanjkanje seksa glavni razlog za razpad večine muslimanskih zakonov.

Analni seks še vedno prepovedan

Čeprav spodbuja spolne odnose, pa je še vedno zavezana strogim muslimanskim načelom. Ko govori o seksu, ima s tem v mislih par, ki je poročen, "analni seks pa je strogo prepovedan", je razložila. Njena prepričanja in pozivi k seksu pa v muslimanskem svetu niso ravno najbolje sprejeti, soočati se mora z grožnjami in hudimi žaljivkami. "Pravijo mi, da sem nora, prostaška, nemoralna in kriminalka. Za nekatere sem celo izdajalka."

A Lootah se ne da. Poleg seksa spodbuja tudi valentinovo, čeprav je to nemuslimanski praznik. "Sama valentinovo dojemam kot opomnik, da si moramo izkazovati ljubezen. Zato menim, da bi morali valentinovo praznovati vsak dan," je zaključila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.