Magazin
57 ogledov

Na delo sem morala sama

Pomoje je zadeta. Ves čas le joka. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Kolegica je poklicala sestrično in izvedela, da jo njen ljubosumni tip na vse pretege išče.

Torek

12:15

Prejšnji dan naj bi celo grozil, če mu ne povejo kje je, a saj mu niso mogli, ko pa niso vedeli. Niti sestrična, s katero je govorila ne.

Njeno izginotje je šel potem prijavit na policijo, a je sestrična tam dejala, da ona ve kje je in naj je ne iščejo. Seveda pa ni pozabila dodati, da ji tip grozi, zato se pred njim skriva.

Zelo slabe volje je in bojim se, da jo bo potegnilo nazaj domov.

Jaz ne pogrešam nikogar in mi je v Nemčiji čisto všeč.

15:45

Dež pada kot za stavo. Niti v mesto ne moreva. Zvečer verjetno ne bo nič od

nastopa, saj kolegica že ves dan joka v sobi. Ne morem ji pomagati in počutim se nemočno. Sploh ne vem kaj jo žre, ko pa je tako daleč od domačih težav. Tu naju ne bo nihče našel.

17:00

Po mojem je zadeta. Že pol ure se samo smeji in me vabi v posteljo. Še vedno sem slabe volje, kljub temu, da obljublja, da bo šla z menoj v bar. Ne vem, če mi je sploh še do tega.

18:45

Skrbi me, ker je izginila. Nikogar ne poznam in ne vem kje naj jo iščem. Napisala mi je sporočilo, da se je šla nekoliko ohladit in pride nazaj. Kolikor jo poznam bo našla kakega dilerja in se našpikana zbudila na neznanem kraju.

21:30

Še vedno je ni.

Ne zdržim več v sobi, grem oddelat svoje, bom pač z drugo. Upam le, da mi ne bo treba seksati s kakšnim Turkom. Tam jih je bilo videti vse polno, a mi niso bili preveč všeč. Tako nasilni so videti in kosmati. Sicer pa, kdo me lahko prisili?

Pač grem, če mi ne paše.

Hm, na koncu bom šla še sama domov. Tole mi gre že pošteno na jetra! Napisala sem ji, da sem se šla dol dat z drugo.

Mislila sem, da je tipa izbrisala iz glave, zdaj pa vidim, da je z mano le zaradi zabave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.