Magazin
1201 ogledov

Na dopust s prijateljem

Skupen dopust se mi ni zdel prav nič sporen. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ker sem bila že nekaj časa samska in so bile vse dobre prijateljice zasedene, sem se na dopust za en teden odpravila s prijateljem.

Že doma sva bila večkrat skupaj po cel dan, zato se mi to ni zdelo nič spornega. Dvoposteljna soba, balkon s pogledom na morje, mala kuhinja … skratka vse, kar sva potrebovala.

Ko pa sva prvi večer s tistega balkona gledala proti morju in je mimo naju pihnila sveža sapica, je bilo vse skupaj čutiti povsem drugače. Spraševala sem se, ali tudi njega prevevajo podobni občutki in dvom o tem, ali bova tudi po tem dopustu le prijatelja. Saj ne, da me doma nikoli ne bi zamikalo, ampak vedno sva ostala v okvirih prijateljstva. Toda tokrat sva bila daleč od doma, okolica nadvse romantična, jaz pa že kar lep čas brez pristnega odnosa z moškim.

Pogledala sem ga preko ramena in se mu nasmehnila, nato pa se z rokama oprla na ograjo pred seboj in se znova zazrla v prečudovito morje. Niti trznila nisem, ko so me od zadaj nenadoma objele njegove roke in ko se mi je z brado naslonil na rame. Z ustnicami se je približal mojemu ušesu in šepnil: "Se mi samo zdi, ali pa si me resnično pogledala tako … no ja, drugače kot ponavadi." Nisem zmogla odgovora, sem pa s svojo roko prijela za njegovi, ki sta se tisti hip sklenili na mojem čvrstem trebuhu. Dala sem mu signal, ki ga je takoj sprejel, in že naslednji hip sem na vrat prejela njegov poljub.

Njegove ustnice so božale mojo kožo vse od ušesa pa do ramena, na katerem je nevsiljivo počival le trakec moje poletne oblekice, ki je živahno migetala v večernem vetriču. Uživala sem kot že dolgo ne in hrepenela po ljubezni, ki se je kazala na obzorju. V tistem trenutku sem se odločila, da grem z njim do konca, če si bo tega le želel. Bala sem se namreč, da ga bo premagal čut do prijateljstva, ki sva ga gojila že dolga leta. To se ni zgodilo in kmalu sem lahko čutila njegove dlani in prste, ki so se prikradli pod oblekico. Takrat sva se poljubljala že na usta in morala sem se obrniti k njemu. Padla sva v strasten poljub, njegove roke pa so z velikim veseljem otipavale moji napeti in goli ritnici. Nenadoma so se njegove roke znašle na mojih prsih, jih pohotno gnetle, jaz pa sem neenakomerno lovila vdih za vdihom.

Opazila sem, da se spušča vse nižje in nižje, dokler ni na balkonu pokleknil na tla in mi s prsti potegnil navzdol že pošteno vlažne tangice. Lahna sapica, ki je tisti hip potegnila mimo naju, mi je dala vedeti, kako zelo mokro imam tam spodaj, a mrazilo me ni dolgo. S celimi usti je prekril mojo malo pohotnico in jo dodobra ogrel. Ko je s svojim jezikom krenil po njej od spodaj pa vse do vrha ter posvetil posebno pozornost mali nabreklinici, se mi je v glavi čisto zmešalo. Še dobro, da sem bila naslonjena na ograjo, katere sem se krčevito oprijemala z rokama, sicer bi me verjetno v trenutku potegnilo skupaj. Niti pomislila nisem, da bi se prestavila v sobo. Upala sem, da ne bo prenehal in da ne bo prišel na idejo, da bi šla z balkona. Nisva bila na očeh, a kljub temu je bilo spodaj slišati živahno množico, ki se je zabavala na vrtu restavracije.

Z vrhom jezika je prodrl v tesno luknjico, jaz pa sem se borila s svojim glasom, ki je v tistem trenutku želel celemu svetu povedati, kako zelo lepo mi je. Ko je vstajal nazaj k meni, se je spotoma znebil svojih kratkih hlač in spodnjic ter z vrhom nabreklega lepotca pošteno potegnil po mojem stegnu.

Roka mi je nagonsko segla po njem in dobro sem vedela, da poti nazaj ni več. Želela sem poklekniti k njemu in ga stisniti med svoje ustnice ter posesati globoko mednje, a bila sem preveč razvneta in potrebna, zato sem desno nogo ovila okoli njegovega pasu in ga z njo pritisnila k sebi. Ko sem ga začutila globoko sredi moje pohote, bi od užitka najraje poletela preko balkona. Divje sva se poljubljala in v enakomernem ritmu pričakala najin prvi skupni vrhunec, na katerega nisva čakala prav dolgo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.