Magazin
59 ogledov

Na koga mislite med seksom?

Misli ... (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Kar 37 odstotkov ljudi med seksom s partnerjem misli na nekoga drugega. Najpogosteje na prijatelja ali prijateljico, je pokazala ameriška raziskava.

"Na koga mislite med seksom s stalnim partnerjem?" se je glasilo vprašanje, ki so ga na nekem ameriškem spletnem portalu postavili obiskovalcem.

Med več kot tisoč odgovori so raziskovalci ugotovili, da moški in ženske med seksom (pre)pogosto razmišljajo o prijatelju ali prijateljici. Takšen odgovor jih je podalo kar 37 odstotkov, med katerimi jih je 35 odstotkov priznalo, da med seksom razmišljajo o prijatelju ali prijateljici. 34 odstotkov miselnih prevarantov med seksom razmišlja o bivšem ali bivši, malo več kot 31 odstotkov pa jih je priznalo, da jim pravi spolni užitek predstavlja razmišljanje o znancu ali znanki.

Da sta domišljija in seks najboljši par, strokovnjaki poudarjajo že dolgo. Izjema naj ne bi bila niti misel na prijatelja ali prijateljico, dodajo raziskovalci s spletnega portala. Presodite sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.