Magazin
382 ogledov

Na Milanovem pogrebu tudi znani obrazi

milan belec prlekija-on.net
V torek so k večnemu počitku položili Milana Belca, širši Sloveniji znanega iz šova Kmetija: Nov začetek.

Belec je v 64. letu starosti umrl pretekli teden. Kot piše spletna stran prlekija-on.net, je simpatičnega Milana na zadnjo pot pospremila nepregledna množica ljudi. Od njega se je z govorom med drugim poslovila tudi županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, ki je povedala, da bo zgodovina Ljutomera in Prlekije o njem veliko pisala.

Belec je ogromno pripomogel k prepoznavnosti Prlekije. Deloval je v številnih društvih, bil je predsednik Naše Republike Prlekije in tudi izvrsten rokodelec. "V Prlekiji verjetno ni gospodinjstva, ki ga ne bi krasil vsaj en njegov unikatni izdelek. Bil je gonilna sila prleškega društva za ohranjanje tehnične kulture in dediščine Johann – Janez Puch, idejni vodja skupine Künštni Prleki, kjer so na šaljiv način širši javnosti prikazovali prleške običaje, od vsega začetka pa je tudi aktivno sodeloval pri ustvarjanju naše prleške spletne strani ter Prleških cejtng,“ še piše prlekija -on.net.

Pogreba so se udeležili tudi nekateri Milanovi znanci iz šova Kmetija: Nov začetek. Opazili so voditeljico Sašo Lendero, tekmovalce Leona, Denisa, Nika in Miho ter tudi somentorico Karolino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.