Magazin
15549 ogledov

Na počitnicah s fantom me je obdelal maser

Masaža
"Ko sem razočarana že pomislila, da je konec, sem se obrnila in opazila, da si je lepotec slekel hlače."

Hrana, pijača, bazeni, masaže in še in še. Že prvi dan se mi je na uslugo ponudil postaven, zagorel maser in me vprašal, kaj si želim. Če bi mu po pravici povedala, bi mi bilo pošteno nerodno. Raje sem izdavila, da pač masažo ali karkoli že počne. Tisti "karkoli" mu je ustnice raztegnil v še nekoliko večji nasmeh. Po nekaj minutah sproščanja pod njegovimi magičnimi prsti me je nenadoma presenetilo stiskanje za mojo zadnjico. Čutila sem, kako mi z namaščenimi dlanmi gladi ritnici, potem pa s prsti pošteno vtira olje v kožo. Ravno dovolj sem poskočila, da se je ustavil in čakal z vprašaji v očeh. Ko je videl, da tega nisem pričakovala, se mi je opravičil in odšel.

Še vedno sem ležala tam pokrita z brisačo in tuhtala, kaj se je pravkar zgodilo. Očitno je bilo v njegovem opisu del še marsikaj drugega kot le masaža hrbta in vratu. Zalotila sem se pri pohotnih mislih v zvezi z njim in sklenila zadevo prekiniti s hladno prho. Ni mi kaj dosti pomagalo, saj sem končala s sredincem med nogami. Bilo me je sram in zaradi fanta me je kar nekoliko pekla vest. Zvečer, ko sva poležavala v sobi me je vprašal, kako mi je kaj všeč razvajanje v hotelu. Ugriznila sem se v jezik in dejala, da je kar v redu. Potem pa se mi je odprl in mi zaupal izkušnjo z gospodično, ki je masirala njega. Odprtih ust sem poslušala zgodbo in upala, da ni resnična. Rekel je, da enostavno ni premogel dovolj moči, da bi jo ustavil. Popeljala ga je do vrhunca in prisegal mi je, da ga je potem pekla vest.

Videl je, kako besna sem, ni pa vedel, da v sebi čutim tudi jezo, ker sem jaz očitno premogla več trdne volje. Postalo mi je žal, da nisem mišičnjaku dovolila, da gre do konca. Tudi naslednji dan sem si privoščila urico njegovih čudežnih dotikov. Tokrat sem ga celo vzpodbudila, da ni prenehal in ko sem vrhove njegovih prstov čutila segati vse globlje med moja stegna, sem se počutila perfektno. Srce mi je razbijalo kot še nikoli, njegovi prsti pa so se pošteno naoljeni že dotikali mojih sramnih ustnic. Noge so se mi same od sebe razprle in predvidevala sem, da se mu smeji na vsa usta. Tudi tam spodaj je znal s svojimi rokami popeljati do popolnega ugodja. Kaj več sploh potrebovala ne bi, a me je kmalu postavil pred novo dilemo.

Za hip je zastal, kot bi nekaj počel tam za menoj in ko sem razočarana že pomislila, da je konec, sem se obrnila in opazila, da si je lepotec slekel hlače. Zijala sem v tisto veliko črno mrcino med njegovimi nogami in le s težavo pogoltnila slino. Vprašal me je, kaj si želim za konec, a odgovora na to nisem imela. V glavi mi je odmevalo, da si želim vsega, kar mi lahko ponudi. Stopil je k meni, da sem se lahko dotaknila tistega velikega uda in ga pospremila v stanje popolne trdnosti. Potem je znova izginil in kar naenkrat me je z njim pričel masirati po muci. Spomnim se, da sem ječala kot največja pohotnica, on pa je čedalje bolj pogumno rinil svojega velikana med moja naoljena stegna. Še preden sem uspela znova pomisliti, ali je to kar počneva prav, sem že čutila. kako njegova veličina polni vsak centimeter mojega telesa.

Zamižala sem in se povsem prepustila. Njegove roke so se lotile mojih ramen, njegov velikanski ud pa je skrbel za to, da nisem mogla več misliti razsodno in sem le še hrepenela po silovitem vrhuncu. Všeč mi je bilo, da se nisva poljubljala in ga nisem gledala v oči. Počutila sem se tako pokvarjeno, a to mi je bilo všeč. Privzdignila sem zadnjico in takoj začutila še več tistega ogromnega tiča, ki kar ni prenehal lesti vame. Zdelo se mi je, da je neskončen in za hip sem se prestrašila, ker nisem bila prepričana, ali je nataknil kondom. Potem mi je pred oči prišel prizor, ko ga je odpiral in ga spretno raztegnil preko svoje batine. Uživala sem naprej in kasneje potešena ter zasanjana ležala tam še precej po tistem, ko je on že odšel novim strankam nasproti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.