Magazin
838 ogledov

Na poročno noč nisva čakala

Žurnal24 main
Ko sva se s Petrom vzela in si pred oltarjem dahnila usodni da, mi je pred poljubom šepnil, da se bo tistega večera ljubil z ženo.

Komajda sem zadržala smeh, ki me je ob tem popadel pred župnikom in svati. Tete, mame in prijateljice so naju gledale s solznimi očmi, midva pa sva ves čas mislila samo na seks. Nič drugače ni bilo, ko sva sedla v avtomobil in se posuta z rižem odpeljala proti domu. Dogovor je bil, da se kasneje dobimo pri njegovih starših na pojedini, a pred nama je bila vsekakor pomembnejša naloga.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Dolga bela obleka je bila strašansko v napoto, ko se je z rokami želel nestrpno prebiti pod njo, a sleči je nisem želela. Dogovorila sva se, da bova kot mož in žena prvič seksala v poročni obleki. Spodnji del obleke sem nabrala med prste in jo dvignila vse do pasu, da so se končno pokazale moje dolge noge, odete v zapeljive nogavice s čipkastim robom in podvezicami. Če bi naju kdo opazoval, bi se verjetno nasmejal do solz, saj sva bila videti močno nerodna, a na koncu vendarle prišla do tistega želenega. Potisnil me je s hrbtom na posteljo, nato pa izginil pod gmoto bele tkanine. Njegove dlani so polzele po mojih stegnih, kjer sem kmalu občutila tudi njegove vroče poljube, ti pa so se vse bolj bližali pohotnemu mednožju.

 

Ko mi je s prsti odmaknil hlačke in svoje vrele ustnice pritisnil na mucko, sem z ustnicami zagrabila tančico, ki mi je ves čas padala na obraz, in še bolj razmaknila noge. S prstom je prodiral v češpljico, z jezikom pa dražil nabrekel ščegetavček, da se mi je pošteno zavrtelo v glavi. Za hip je pokukal izpod nerodne obleke in se mi nagajivo nasmehnil, nato pa izginil, a ne nazaj pod obleko. Nekaj časa se ni zgodilo nič, nakar se je vendarle spet prikazal. Bil je popolnoma gol, na sebi pa je imel le še metuljčka.

Legel je name in se pošalil, da sem z vso tisto obleko pod njim kot blazina. Kljub temu pa ga to ni oviralo, da ne bi s trdim korenjakom uspel priti do moje potrebnice in jo napolniti z njim vse do zadnjega milimetra.

Žar v njegovih očeh je bil podoben tistemu izpred nekaj let, ko sva to počela prvič, sploh pa jaz, ki sem takrat izgubila nedolžnost. Vedno sem govorila, da bom čakala do poroke, a sem se kot premnogi morala ugrizniti v jezik.

Vseeno pa sem imela občutek, da na neki način to počneva prvič. Bila sva mož in žena in ljubiti se z možem na poročni dan je vsekakor nekaj edinstvenega. Ni nama bilo mar za svate, ki so čakali pri njegovih starših, tam jedli, pili in se veselili. To je bil najin dan in prav je bilo, da sva si ga prikrojila po svoje. Ker je bila obleka zares nadležna, sva se je končno odločila znebiti. Obrnila sem se na kolena in mu prepustila odpenjanje zadrge na hrbtu, nakar sem v trenutku ostala gola. Ostala pa sem tudi v tistem položaju na vseh štirih, se še nekoliko bolj pohotno nastavila in končno dočakala tisto pravo. Telesni stik, ko svojega ljubega čutiš s celim telesom in se mu brezpogojno predaš vse do vrhunca. Tokrat se me je lotil izjemno nežno, počasi, me ljubkoval, oboževal napeti ritnici pred seboj, se igral na moji mucki, nato pa jo vendarle razveselil s svojim čvrstim korenjakom.

Sprva jo je z njegovim vrhom le božal, nato pa prodrl skozi navlaženo ustje in nadaljeval vse do konca. Ječala sem kot še nikoli in opazovala njegove roke, kako pohotno grabijo za moje prsi, ki so se zibale v ritmu njegovega strastnega plesa. Počutila sem se zares sproščeno in to je bilo čutiti tudi pri njem, ki se ni mogel ločiti od mojega telesa, medtem ko je od zadaj suval proti meni. Z lahkoto se je s svojim korenjakom prebijal v vlažen cvet pohote in me presenetil z dolgim: "Prihajaaaammmm!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.