Magazin
32 ogledov

Na sejem po dom

Sejem je zanimiv tako za profesionalne gradbenike kot za vse tiste, ki bi radi p Žurnal24 main
Naslednji teden bo v znamenju 50. sejma Dom, ki je letos rekordno velik.

V torek, 8. marca, bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani svoja vrata odprl že 50. sejem Dom. Na njem se bodo do sobote, 13. marca, predstavili ponudniki najrazličnejše opreme za dom oziroma ponudniki s področij gradbeništva, stavbnega pohištva, ogrevalne in hladilne tehnike, notranje opreme ter varovanja in urejanja okolice. Letos se sejem razprostira na rekordnih 24 tisoč kvadratnih metrih razstavnih površin.

Udeležite se predavanj
Dogodek bodo spremljala številna izobraževalna predavanja, namenjena tako strokovni kot laični javnosti, ter individualna strokovna svetovanja. Tudi letos bodo na sejmu podarili nagrado zelena misija. Sejem svoja vrata odpira ob 9.30, zapira pa jih ob 19.30, razen zadnji dan, ko bo dogajanja konec uro in pol prej. Več informacij poiščite na spletni strani Sejemdom.si.

Obisk
Za ogled sejma boste odrasli odšteli 7 evrov, otroci od 7 do 16 let, dijaki, študentje in upokojenci 5 evrov, za otroke do 7. leta, invalide na vozičkih in njihove spremljevalce pa je vstop brezplačen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.