Magazin
37 ogledov

Na spletu lepota ni pomembna

Fotografije, ki so posnete z mobilnikom, so pri moških zelo priljubljene. (Foto: Žurnal24 main
Veliko samskih po spletu išče ljubezen svojega življenja. Raziskava je pokazala, da to uspe le vsakemu četrtemu. Nekaj namigov za uspešnejši flirt.

Britanski matematik Sam Yagan se je lotil vprašanja, zakaj so nekateri v flirtanju na spletu uspešnejši od drugih. V ta namen je pregledal profile 10 milijonov uporabnikov strani OkCupid in prišel do zanimivih zaključkov.

Lepota ni pomembna
Yagan je ugotovil, da je zelo pomembna predstavitvena fotografija, ki pa ne sme biti prelepa. Prav ste prebrali. Pretirana lepota vam lahko celo škodi.

Pri izboru fotografije se držite naslednjih pravil:

Ne smejte se. Ženske so deležne večjega odziva, če se na fotografijah ne smejejo, ampak zapeljivo gledajo v kamero. Tudi moški so uspešnejši, če se na fotografiji ne smejejo. Pri njih pa je pomembno tudi, da ne zrejo naravnost v kamero.

Grde fotografije, posnete z mobilnikom. Moške naj bi magično privlačile fotografije, ki jih, drage dame, same posnamete z mobilnikom.

Nič golote. Moškim Yagan svetuje, da so na fotografijah vedno oblečeni. Moški, ki so objavili fotografijo, na kateri ne nosijo majice, so namreč prejeli manj pošte kot njihovi oblečeni "sotrpini“.

Fotografirajte se z ljubljenčkom. Ženske ljubijo moške, ki imajo srce za živali.

Težave s težo? Izogibajte se portretom. Pokažite svoje obline. Prevelik nos? Ne sramujte se napak. Yagan je namreč ugotovil, da imajo manj privlačne ženske pri moških več možnosti kot brezhibne lepotice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.