Magazin
297 ogledov

Na teden seksajte osemkrat

seks erotika Shutterstock
Se je v vašo spalnico pritihotapila rutina? Je od zadnjega seksa minilo preveč časa? Morda je čas, da si preberete, s čim lahko začinite svoje posteljne radosti.

Nobena skrivnost ni, da si tako moški kot ženske želijo čim več seksa. A vsakodnevna rutina z seznamom prioritetnih opravil seks vztrajno prelaga na bolj primeren čas. Vendar se odlašanje nikoli ne izplača. Preverite, zakaj:

Ponedeljek – čas za antistresni seks

Prvi dan v tednu je že po naravi stresen. Počakajta kakšno uro po večerji, nato pa si privoščita nekaj minut samo zase. Začnita z božanjem po vratu, zgornjem delu telesa, roke pa naj počasi drsijo nižje.

Torek – brzak pred večerjo

Če sta si dan prej vzela čas, naj bo današnji seks kar se da hiter. Naj se zgodi kjerkoli v stanovanju – morda bo kuhinjski pult še najbolj primeren.

Sreda – seks z oblečenimi oblačili

Morda bo današnji dan za vaju posebna izkšnja. Ko sproščena ležita na kavču, se poljubljajta in čim več dotikajta. Božajta se, vendar si oblek ne slecita. Ko bosta močno vzburjena, jih na hitro odvrzita. Uspeh zagotovljen!

Četrtek – čas za počasen seks

Teden se pregiba v drugo polovico in vsakdanji tempo je naredil svoje. Tokrat se bo modra prilegel počasen seks. Lezita na boku drug za drugim in se počasi vzburjajta. S prsti raziskujta intimne predele, ves čas pa lahko enostavno ležita in se predajata užitkom.

Petek – požurerski seks

Petek je čas za zabavo. Če sta bila zunaj, vaju je verjetno že misel na to, da se bosta doma predala drug drugemu, vzburjala. Začnita že v dvigalu, nadaljujta v predsobi, potem pa kar na preprogo v dnevno sobo ali spalnico. Ne bodita zadržana, temveč si dajta duška. Jutri je dan, ko bosta imela časa na pretek.

Sobota - seks pod prho

Če sta dolgo spala, vaju bo prha zbistrila. Če si bosta vmes privoščila še strastni seks, potem bo dan popoln. Če sta jutro in dopoldne izkoristila za telovadbo in podobne aktivnosti, bo prha spet nalašč za zbližanje.

Nedelja - Jutranji seks, dvakrat!

Če je le mogoče, preživita polovico dneva med rjuhami. Zajtrk v postelji bo pripomogel k romantiki, zato naj vaju nič in nihče ne zmoti. Nedelja je dan, ko si privoščita seks (vsaj) dvakrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.