Magazin
27 ogledov

Nabodala po azijsko

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Okuse Azije pričarajte kar doma. Zelo na hitro in zelo enostavno. Poskusite.

Potrebujete:

  • majhen strok česna
  • 50 ml grenivkinega soka
  • žličko sojine omake
  • žlico paradižnikove mezge
  • žličko sezamovega olja
  • žličko jabolčnega kisa
  • žlico kokosove smetane
  • 100 g svinjine za zrezke
  • rdečo papriko
  • majhen por
  • dolga nabodalca

 

Več receptov in kuharskih nasvetov poiščite na Jazkuham.si.

Priprava:

 

  • Česen olupite in stisnite. Gladko ga umešajte z grenivkinim sokom, sojino omako, paradižnikovo mezgo, oljem, kisom in kokosovo smetano.
  • Meso narežite na manjše koščke in jih za 30 minut položite v marinado.
  • Papriko in por dobro očistite in narežite na večje koščke.
  • Meso in zelenjavo izmenjaje nabodite na nabodalca, jih položite na pekač in pecite na zgornji polički pečice, ogrete na 250 stopinj, približno 15 minut.
  • K nabodalcem se odlično poda pražen riž, namesto z mesom pa jih lahko pripravite z bučkami.


Dober tek!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.