Magazin
175 ogledov

Nagajiva boksarka

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Moj dragi je zavzet športnik, in sicer trenira tajski boks. Njegovi boji so izredno zanimivi in napeti, toda v soboto je bil zanj pomemben samo en boj. Boksarska tekma v Stožicah.

Tudi sama sem se odločila, da ga pogledam z njim, a mi je bilo pred tem precej dolgčas. Sprehajala sem se iz sobe v sobo, naposled pa odšla pod tuš, da bi potem mirno legla v posteljo. Osvežilna prha pa je v meni prebudila neko nagajivost in z vsakim dotikom roke na mojem telesu sem postajala pohotnejša.

Celo do te mere, da sem se za nekaj minut prepustila nežnemu masiranju mednožja, kjer pa sem si želela nekaj povsem drugega. Ker sem to drugo imela dobesedno na dosegu roke, sem se odločila za manjšo predstavo.

Obrisala sem si mokro kožo, navlekla nase rožnate tangice in takšna pohitela v najino spalnico. Iz garderobne omare sem vzela njegove nove rokavice za trening, si jih nadela in se postavila pred ogledalo. Vame je zrla mična blondinka, rahlo mokrih las, zgoraj brez, čvrstih joškov in premraženih bradavičk, odeta le v seksi tangice in boksarske rokavice. Kombinacija za uspeh.

Prav počasi sem se približala vratom dnevne sobe in potihoma vstopila. Še vedno me ni opazil, zato sem sklenila narediti konkreten sprehod do televizijskega sprejemnika in pri tem hodila kar se da zapeljivo. Odprtih ust je pospremil moj mimohod, jaz pa sem se začela smejati kot zmešana. Zares je bil presenečen in želja, ki sem jo opazila v njegovih očeh, mi je pravila, da sem potegnila pravo potezo.

Postavila sem se predenj in nakazala, da si želim borbe z njim. Vstal je, nekajkrat v šali zamahnil proti meni, nato pa me zgrabil okoli pasu in me položil na kavč.

boksarka seksi | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nisva izgubljala časa, sicer pa ga noben normalen moški pri na pol goli ženski tudi nikoli ne bi. Njegove vroče ustnice so prijetno ogrele moje nabrekle bradavičke, nato pa se spustile navzdol po mojem napetem telesu. Ustavile so se šele pri tangicah, a le za hip. Moja muca je bila deležna kar nekaj poljubov skozi prozorno tkanino in kmalu se je na njej lepo pokazala vlažna sled pohotnega žlebiča.

Z blazinico sredinca je previdno krenil po njem od spodaj navzgor in navdušen obstal pri nabreklinici, ki me je že od kopalnice naprej preganjala v njegov objem. Z nekaj krožnimi gibi me je povsem razorožil. Padle so rokavice, nato so padle njegove hlače, zatem pa še moje seksi tangice, ki so bile v tistem hipu povsem odveč.

Ko sem med svojimi stegni začutila njegovo golo telo, je moja pohota presegla vse mere. Z roko sem iskala njegovega korenjaka in navdušeno pripomnila, kako velik je, ko sem ga našla. Bil je trd kot kamen in pohota, ki je žarela iz njegovih oči, je obljubljala kar nekaj rund poštene borbe.

Z veseljem sem ga prejela vase, se ga z rokami in nogami oklenila kot hobotnica in uživala v vsakem njegovem gibu, ki so postajali čedalje sunkovitejši in vse hitrejši.

Čutila sem njegovega korenjaka, kako neutrudno prodira v mojo meseno pohotnico, ki ga tesno objema na vsakem centimetru in si ga želi še in še. Spustila sem roke proti njegovi gibčni, izklesani zadnjici in svoje dolge nohte pošteno zarinila v napeti ritnici. Niti glasu ni izpustil iz ust, je pa z odzivom svojega telesa na ves glas povedal kaj si misli o tej potezi.

Nalet je bil silovit, obrambe proti takšnemu napadu preprosto ni, sicer pa se niti nisem imela namena braniti. V finišu me je povsem dotolkel in mislim, da me je nokavtiral, saj sem pod njegovim mišičastim telesom obležala kot povožena, a v prijetnem primežu neskončnega orgazma, ki je v tistih trenutkih povsem preplavil moje telo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.