Magazin
762 ogledov

Najbolj vroče ženske fantazije

seksi ženska Shutterstock
Ste se kdaj spraševali, o čem sanjarijo ženske? Spodaj boste našli odgovore.

Ženske naj bi imele glede seksa podobne želje kot moški, le da o tem redko spregovorijo naglas. Najbolj pogoste pa naj bi bile fantazije o skupinskem seksu, seksu z žensko in še o marsičem drugem.

Fantazija o posilstvu

Tega najverjetneje nobena ne bo priznala na glas, a ženske pogosto sanjarijo o tem, da jih moški zgrabi in si jih vzame na silo. Fantazirajo o tem, kako z njih strgajo obleko, ji zvežejo roke in se je lotijo na malce grob način. Seveda v mejah normale. Če boste kdaj želeli usresničiti to fanazijo, vam svetujemo, da se dogovorita za besedo, ki jo izgovorita, če bodo stvari ušle izpod nadzora.

Fantazija o striptizu

Ženske naj bi pogosto sanjale o tem, da se za eno noč prelevijo v seksi striptizeto, ki popolnoma obnori moške. V resničnem življenju marsikatera ni dovolj pogumna za ta podvig, zato ostane le pri sanjarjenju. Če pa si vseeno želite uresničiti svojo fantazijo, predlagamo malce alkohola za pogum.

Fantazijo o menjavi vlog

Ena od ženskih fantazij je tudi ta, da bi se za eno noč lahko preizkusile v vlogi moškega. Kako bi bilo, če bi imele orodje in bi z njim upravljale kot bi želele? Kaj vse bi počele z žensko v svoji postelji? Žal je to neuresničljiva fantazija, o kateri lahko še naprej samo sanjate.

Fantazija o skupinskem seksu

Tako kot moški, tudi ženske rade sanjarijo o seksu v troje. A medtem ko moški fantazirajo o tem, da bi se jima v postelji pridružila še ena ženska, si pripadnice nežnejšega spola želijo, da bi v postelji imele dva moška, s katerima bi se lahko igrala.

Fantazija o drugi ženski

Ženske se velikokrat sprašujejo, kako bi bilo, če bi se spustile v vroče razmerje s seksi žensko, ki je videti kot Angelina Jolie. Skoraj vsaka je že sanjarila o partnerici, ki bi vedela natanko, kje se je dotikati in kako jo pripeljati do orgazma.

Fantazija o ekshibicionizmu

Ženske se rade predajajo fantaziji o tem, kako bi bilo, če bi sredi plaže seksale z moškim svojih sanj, ob tem pa bi ves čas obstajala možnost, da ju dobijo. Seks na javnem kraju je ena najpogostejših ženskih fantazij, ki jo lahko uresničite kadarkoli, le previdni bodite, saj se seksi izkušnja lahko hitro prelevi v neprijetno.

Fantazija o ukazovalnosti

Čeprav ženske ne marajo, da jim moški ukazujejo, pa jim to v postelji še kako prija. Veliko jih fantazira o tem, da moški prevzame kontrolo, jo ozmerja in si jo podredi. To marsikatero žensko zelo vzburja. Še ena fantazija, ki jo zlahka lahko uresničite.

Fantazija o gospodarici

No, nekatere ženske pa sanjarijo o ravno obratni vlogi, one si želijo biti glavne. Stvari hočejo vzeti v svoje roke, ukazovati svojemu partnerju in si ga podrejati. Takšna fantazija pogosto vključuje popolnega tujca, kar jih še bolj podžge.

Tujec v postelji

Misel na to, da spoznajo tujca, s katerim si privoščita nor seks, je še ena ženska fantazija. Veliko jih sanjari o tem, da se spusti v afero z neznacem, s katerim nato počne, kar hoče, kar v resničnem življenju sploh ne bi.

Fantazija o večih moških

A ne v postelji. Veliko žensk sanjari o tem, da bi si jo želelo čim več moških, se jo dotikalo, jo poljubljajo in ji delilo komplimente. Fantazija o tem, da ji moški namenjajo pozornost, jo zapeljujejo in si je želijo, naj bi bila ena najpogostejših med ženskami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.