Magazin
817 ogledov

'Najboljši seks sem doživel z Nino Osenar'

1/2
Žurnal24 main
Stand up komik in televizijski voditelj Ivan Šarić nam je zaupal, katero Slovenko si najbolj želi imeti v postelji, kakšne so njegove spolne fantazije in kaj kriči med seksom.

Vam je seks pomemben? Zakaj ja, zakaj ne?
Je zelo pomemben. Meni je super, kadar seksam. Ne vem za drugo osebo, s katero seksam, a meni je super.

Kolikokrat na teden se predajate posteljnim radostim?
Odvisno od žensk. Odvisno, koliko so pijane oziroma zadrogirane. Ampak ponavadi seksam 123-krat na teden.

Pri katerih letih ste izgubili nedolžnost in s kom?
Bil sem star šest let (smeh). Zdaj pa zares, imel sem 17 let. Bilo je z neko prijateljico mojega prijatelja in bilo je odvratno. Mislim, jaz sem bil super, ampak ona je bila odvratna.

Najljubši položaj?
Najboljša poza mi je tista, v kateri ženska kriči. Odvisno od ženske, ampak meni je všeč, kadar jaz visim s stropa, ona me obmetava z bananami, jaz pa se oglašam kot opica. Nato ima ona noge v rižoti in potem seksava. To je ena boljših poz.

Uporabljate spolne igračke? Katere?
Včasih uporabljam transformerje, ki jih potem porivam v ... Aja, vi mislite spolne igračke. Ja, game boy je kar v redu. Ampak to ni tako fino, ker se game boy hitro pokvari in začne smrdeti. Drugih spolnih igračk pa ne uporabljam, saj sem jaz ena velika spolna igračka.

Kaj se vam zdi na ženski najbolj erotično?
Obraz in rit. Ne morem se odločiti samo za eno, ker je oboje zelo pomembno. To je prvi izpit, ki ga mora opraviti ženska. Joški niso tako pomembni. Če nima lepega obraza in ima lepo rit, potem pride v poštev samo doggy style. Če pa ima lep obraz in ne preveč dobre riti, potem mi poza ni pomembna.

S koliko osebami ste se predajali strasti?
1.223.000,4. Ta 0,4 je bil samo hand job, tako da to ne šteje.

Dolga predigra ali brzak?
Jaz sem moški in bom iskren. Dolga predigra (smeh). Moja predigra traja več dni, včasih ves teden. Začnem v ponedeljek z eno vrtnico, končam pa v nedeljo z dvema vrtnicama. To je cel proces. Jaz se z žensko ljubim vse leto.

Je dolžina pomembna?
Je. Kakor je povedal neki komik: If you have a big dick, you don't have to try hard. (Če imaš velikega, potem se ti ni treba preveč truditi.)

Ste med seksom glasni? Kaj kričite?
Kričim: "O Ivan, kako si dober, o bog, ne morem verjeti." Ne vem, kaj kričijo one, to mi ni tako pomembno, ampak verjetno kričijo isto. Potem se kaj hitro ujameva in oba kričiva "Ivan, Ivan!" . To je potem videti, kot da si na stadionu, gledaš tekmo, kjer vsi navijajo za Ivana.

Katero slovensko osebo bi, če bi bili dani pogoji, povabili med rjuhe?
U, več jih je. Ampak definitivno Nino Osenar. Aja, kaj je že vprašanje? Katero sem ali katero bi? Ker Nino Osenar sem namreč že.

Najbolj nor seks sem doživel ... (dokončajte stavek).
Joj, zdaj moram biti inteligenten. Najbolj nor seks sem doživel z Nino Osenar. In my mind (v mojih mislih).

Moja spolna fantazija je ... (dokončajte stavek).
Jaz in sto žensk. Ok, zares. Jaz in dve ženski. Še ena boljša: jaz in tri ženske. Pa še ena boljša: jaz in pet žensk. Ena od njih je črnka, ena Azijka, Latinoameričanka, ena Eskimka, palček in osel, ampak obrezan. Plus Nina Osenar! Ampak Nina samo gleda in si misli: "Jaz tega ne bom počela. To je preveč odvratno. Ivan, prosim te, vrzi me iz te fantazije, to je preveč umazano zame."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.