Magazin
165 ogledov

Najcenejše ponudbe za novoletne počitnice

London
1/4
Shutterstock
Se še odločata kam za božič in novo leto? Vaju mikajo evropske metropole? Poiskali smo najcenejše ponudbe v Londonu, Barceloni, Parizu in na Dunaju.

V štirih evropskih metropolah smo pobrskali za najcenejšo ponudbo hotelov v času božiča – med 24. in 27. decembrom. Ponudbe smo iskali na portalu Booking.com in upoštevali merilo, da se je iz hotela do središča mesta mogoče pripeljati z javnim prevozom. Cene veljajo za dvoposteljno sobo (torej za 2 osebi) za celoten čas bivanja.

Božične cene

V Londonu boste lahko v omenjenem terminu spali v hotelu DoubleTree by Hilton London Heathrow za samo 159 evrov. Božič v Parizu v hotelu Best Western Opéra Batignolles lahko preživite za 267 evrov. Če vas vleče na božični Dunaj, lahko izberete hotel Austria Trend Hotel Lassalle, kjer boste za tri nočitve odšteli le 153 evrov. V Barceloni med 24. in 27. decembrom lahko najceneje spite v hotelu Catalonia Park Putxet – za samo 135 evrov.

Ponudba za silvestrovo

V omenjenih prestolnicah smo pogledali tudi ponudbe za silvestrovo. Preverili smo ponudbo v hotelih s štirimi zvezdicami med 29. decembrom in 1. januarjem. Najcenejša lokacija je tokrat Barcelona, kjer boste v hotelu NH Constanza spali za 245 evrov. Sledi London, kjer vam v hotelu Hallmark Hotel Croydon ponujajo spanje za 258 eurov. Naslednji na lestvici je Dunaj – tja z najnižjo ceno (290 evrov) vabi hotel Austria Trend Hotel Bosei. Največ pa stane silvestrovanje v Parizu, kjer boste za najcenejši hotel Best Western Paris Montmartre odšteli kar 458 evrov. Omenjene ponudbe po navadi vključujejo vse dajatve, vendar ne vključujejo rizika odpovedi in 
zajtrka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.