Magazin
12 ogledov

Najdražji serijski avtomobil blizu proizvodnje

Za sanjski avtomobil bo potrebno odšteti 1,4 milijona evrov. Žurnal24 main
Načrti za proizvodnjo najdražjega svetovnega avtomobila z imenom diMora natalia SLS2 napreduje.

Trenutno je v stanju izbora dobavljitelja. Spomnimo, da bo za avtomobil potrebno odšteti vrtoglavih 1,4 milijona evrov, s čimer bo diMora natalia SLS2 daleč najdražji serijski avtomobil na svetu.

Luksuzno športno limuzino bo premikal DiMora Volcano V16 motor moči 882 kW/1200 KM. Avtomobil bo opremljen s 24-palčnimi kolesi, šasija in karoserija bosta izdelani iz lahkih in naprednih materialov. Natalia SLS2 bo opremljena s številnimi naprednimi tehnologijami, kot je gretje brisalcev za brisanje stekel, ki bodo lahko stopili sneg in led.



Najrazličnejše avtomobilske sisteme, od navigacije, komunikacije, zabavnih sistemom, klimatske naprave in drugih sistemov, bo nadzarovalo preko 50 računalniških sistemov. Vsak potnik bo lahko uravnaval gretje in hlajenje svojega dela prostora v vozilu, medtem, ko bo vozilo parkirano pa bo natalija potnikom omogočala ohranjanje želene temperature tudi več ur po tem, ko se ugasne motor vozila.



Posebni držalci kozarcev bodo lahko hladili oziroma greli pijačo potnikov. Vozilo je prijazno tudi do invalidnih oseb, saj bo sovoznikov sedež mogoče izvleči ven, ga rotirati in spuščati na želeno višino, s čimer bi invalidom omogočili kar najlažji vstop v vozilo.

Podjetje Luxury Resort Villas, ki je lastnik več kot deset luksuznih turističnih kompleksov po vsem svetu naj bi že naročilo deset omenjenih dragih vozil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.