Magazin
55 ogledov

Največje počitniške modne katastrofe

sarong
1/9
Shutterstock
Skoraj vsak je na počitnicah že kdaj brcnil mimo z modno izbiro, vsi pa smo že videli kakšnega, ki je sandale skombiniral z nogavicami. Se spomnite še kakšne počitniške modne katastrofe?

Britanska spletna stran PromotionalCodes.org.uk je izdelala lestvico največjih modnih katastrof, ki so še vedno redno prisotne na počitniških destinacijah. Na prvo mesto kiksov se je uvrstil David Beckham, ki je nekoč poskušal moške neuspešno navdušiti za sarong. Ta modni kos je sicer zelo priljubljen med ženskami, a 16 odstotkov izprašanih, ki so sodelovali pri anketi, se strinja, da je to najhujši kiks, ki ga lahko narediš na počitnicah.

Modna katastrofa, ki je zasedla drugo mesto (15 odstotkov glasov), je "kazanje preveč kože" oziroma nošenje premalo oblačil. Na tretje mesto so anketiranci uvrstili sandale z nogavicami, ki so najbolj priljubljene med Nemci, sledijo pa še "delavska majica" oziroma porjavitev na delih telesa, ki gledajo izpod oblačil, kitke po vsej glavi ter kričeče havajske majice. Na seznamu se je znašel tudi tako imenovani burkini, ki je nakakšna kombinacija burke in bikinija, ter mankini, ki si ga je prvi drznil obleči Sacha Baron Cohen kot Borat.

Med top deset modnih katastrof so se uvrstile tudi ujemajoče se oprave parov, premajhne in preozke miniobleke ter spominske majice, kot je klišejska z napisom I love New York.

Komentarjev 4
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 16:56 02.maj 2013.

    jaz sandale nosim z nogavicami ,ker je bolje za moje noge oz.stopala

  • JackD 15:20 30.april 2013.

    Joj, kakšen bedast članek!!1. pomankljiva oblačila: Kaj je narobe, če greš v kopalkah na plažo (in pač čez vržeš kratke hlačke)? Kaj naj se hodi v bundah kopat?2. neenakomerna porjavelost: saj zato grejo ljudje na morje. Da so ...prikaži več enakomerno porjaveli! Najbolje, da kar po mestu vsi goli hodijo, da bodo potem rjavi po celem telesu!!!3.Mankini: ste kdaj pomislili, da to ljudje nosijo iz zafrkancije? Ne ker bi jim to bilo všeč in super modno, ampak ker radi brijejo norce (tudi iz sebe)4. Burkini: to ni vprašanje mode, ampak vprašanje vere. Pač imajo neka svoja prepričanja, ki jih članek (no 10 stavkov) enega novinarja na žurnalu ne bo spremenil.Še enkrat, članek je povsem bedast, subjektiven, in kot bi rekli Angleži, "ignorant"! Neveden!

  • smoki 12:47 30.april 2013.

    se strinjam!