Magazin
27 ogledov

Nakup, ki pomaga živalim

mačka pes Shutterstock
Dobrodelno. Z izbiro določenih izdelkov lahko pomagate zavetiščem.

Pri nakupovanju daril lahko naredite veliko dobrega tudi za živali v zavetiščih, saj imajo ta večinoma majhne prihodke in potrebujejo pomoč za ustrezno skrb svojih varovancev. Predstavljamo vam nekaj možnosti, kako jim lahko pomagate.

Mačje voščilnice

Zavetišče Mačja hiša za deset evrov ponuja komplet voščilnic, ki jih krasijo podobe mačk, lesene obeske, magnetke in številna podobna darilca, z nakupom katerih boste omogočili prijetnejše življenje njihovim mačkam.

Knjige in nogavice

Pomagate pa lahko tudi posredno. V Transportu bodo ob vsakem nakupu dobrodelnih nogavic en evro namenili za pomoč živalim, enako pa bodo storili tudi na spletni strani Pesmojprijatelj.si, kjer bodo en evro od vsakega nakupa knjige 88 prigod v kuhinji (ali Vegani ne jedo samo solate) namenili društvu Mačja preja.

Žival ni darilo

Posvojitev. Če vas mika, da bi nekomu podarili ljubljenčka, to raje storite kdaj drugič. Praznični živžav je za živali stresen, obenem pa ne veste, ali bo obdarovanec za žival res skrbel tudi po praznikih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.