Magazin
23 ogledov

Namig za izlet tedna

TZlepotazdravje 20.06.13, kekcevi dnevi, foto: Grega Antolin Grega Antolin
Od jutri bo Kranjska Gora en teden obarvana s soncem in zlatim otroškim smehom.

Kdor bi se rad preizkusil v streljanju z lokom, vožnji s kanujem, jahanju, oblikovanju z glino, pletenju kitk, gradnji splavov, risanju na majice in še številnih drugih zanimivih dejavnostih, naj se v prihodnjih dneh odpravi v Kranjsko Goro. Jutri ob 9.45 se z obiskom Kekčeve dežele tam namreč začenja enotedenski dogodek Kekčevi dnevi, na katerem bodo nekaj zase našli tako otroci kot odrasli.

Brez strahu na Pehtin dan

Poleg različnih otroških delavnic in ustvarjalnic bodo v sklopu prireditve potekali tematski izleti (Pehtin dan, Po poteh Triglavskih pravljic, obisk Kekčeve dežele), ki bodo najmlajše popeljali v čarobni svet pravljičnih junakov. Na poletnem sankališču se boste lahko v nedeljo, 30. junija, odpeljali tudi na vožnjo z besno Pehto, ki pa se je sploh ni treba bati.

Predstave in glasba

Na trgu pred cerkvijo si boste ves teden lahko ogledali več gledaliških predstav (Zmajček Andrejček, Vitez Rok in princeska Zala ...) in glasbenih nastopov, urnik predstav in delavnic pa lahko najdete na spletni strani Kranjska-gora.si.

Posebni Kekčevi paketi

Za vse tiste, ki imajo dovolj časa, da Kekčeve dni spremenijo v male počitnice, so na voljo posebni paketi za 199 evrov, ki vključujejo najem apartmaja za štiri osebe (tri nočitve) in bogat animacijski program.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.