Magazin
39 ogledov

Namig za romantični konec tedna

Hotel Falkensteiner Carinzia, 23.1.2014, foto: Falkensteiner
1/4
Falkensteiner
Ugrabite svojo ljubljeno osebo in si z njo privoščite nepozaben konec tedna v dvoje.

Na sprehod ob morju, v objem gora ali po kraljevsko izkušnjo. Izkoristite valentinove ponudbe, rezervirajte čim prej.

Vonj po morju

Večina hotelov v bližnjih obmorskih krajih ponuja vikendpakete v dvoje, ki vsebujejo nočitev, hrano in kakšno dodatno dejavnost. Za dve nočitvi z zajtrkom za dve osebi in valentinovo večerjo boste v dizajnerskem hotelu Lone v Rovinju plačali od 359 evrov. Enako ponudbo lahko dobite tudi za polovico ceneje, če pobrskate po straneh, ki ponujajo popuste.

V slovaško prestolnico

Arcadia, prvi hotel s petimi zvezdicami v Bratislavi, ponuja kraljevsko izkušnjo. Luksuzna suita za dve osebi z zajtrkom in polurno masažo obraza vas bo stala od 300 evrov, odvisno od vrste sobe in dodatne ponudbe, saj lahko cena zraste tudi krepko čez 700 evrov.

Najprej sneg, nato savna

Ljubitelji belih strmin boste prišli na svoj račun v bližnji Avstriji, kjer ne manjka sonca in snega. V razkošnem hotelu Carinzia tik ob smučišču Nassfeld se boste v paru tri dni razvajali za od 800 evrov. Paket vključuje nočitev s polpenzionom in uporabo centra dobrega počutja.

Še večji luksuz pa boste doživeli na 3.048 metrih v hotelu Das Central v smučarski regiji Sölden. Dve nočitvi z zajtrkom in večerjo vas bosta stali od 1.000 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.