Magazin
138 ogledov

Namigi za seks v vodi

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Seks v vodi je lahko prava avantura, še posebej, kadar se dogaja na prostem. Čeprav ob misli nanj pozabite na minuse, pa je prav, da se seznanite tudi z njimi.

Pred vami je nekaj namigov za sproščeno uživanje na mokrem.

Uporabite lubrikant
Čeprav ste morda mislili, da pri seksu v vodi ne potrebujete dodatnega lubrikanta, ste se zmotili. Voda namreč izpere naravno sluz, kar lahko pripelje do težav, ki jih pogosteje občutijo ženske. Nevlažna nožnica lahko seks spremeni v neugodnega, celo bolečega. Lubrikant je zato pri seksu v vodi več kot dobrodošel. Za večje užitke zberite takšnega na bazi silikona, ki je hkrati tudi vodoodporen.

Zadovoljite se z oralnim

V bazenu ali jacuzziju lahko domišljija ob osebi, ki vas privlači, hitro podivja. Vendar se je intimnim stikom zaradi vode, polne klora in škodljivih bakterij, zaradi morebitnih vaginalnih infekcij bolje izogniti. Namesto klasične penetracije se zadovoljite z oralnimi užitki. Pustite domišljiji prosto pot.
 

Če za zaščito uporabljate kondom, ni odveč opozorilo, da lahko ta ob stiku z vodo izgubi elastičnost, povečajo pa se tudi možnosti, da kondom poči.
Pod tušem
Tuš in domača kad sta verjetno najpogostejši mesti za mokre užitke. Sta idealno mesto za prakticiranje stoječih položajev, ki izženejo seksualno monotonost. Paziti je potrebno le, da vam ne spodrsne ali da se ne naslonite na zaveso ali pipo.

V morju
Ko vas strast zanese v osamljenem zalivu, je bolje, da jo potešite na kopnem. Slana voda, podobno kot klorirana, lahko izzove infekcije, pekoč občutek in neugodje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.