Magazin
640 ogledov

Napačna številka je bila prava

seks, erotika Žurnal24 main
Čakala sem ga v mirnem lokalu in ko se je pojavil na vratih, takoj vedela, da je on. Če ne bi sedela, bi me vrglo na rit. Bil je Borut.

"Zdaj se morava pa že res dobiti," je rekel moški glas na drugi strani, ko sem že četrtič klicala napačno številko. Bilo mi je zelo nerodno in v trenutku slabosti sem kar sama od sebe ponudila kavico, v kolikor bi se izkazalo, da sva blizu. In glej ga zlomka, moj sogovornik je živel le nekaj ulic stran od mene.

Čakala sem ga v mirnem lokalu in ko se je pojavil na vratih, takoj vedela, da je on. Če ne bi sedela, bi me vrglo na rit. Bil je Borut. Tisti Borut, za katerim sem se pred leti metala v šoli in tisti Borut, ki je lahko imel katerokoli dekle. Pravi lepotec atletske postave in samozavesten, da je kaj. V grlu sem čutila cmok, ko sem mu pomahala, on pa je nasmejan krenil k moji mizi. "Se poznava?" je vprašal.

Bila sem vsa iz sebe. Spomnil se me je po tolikih letih in očitno le nisem bila tako neopazna, kot bi si mislila do tistega dne. Kaj hitro sva se spomnila šolskih dni, priznal mi je, da je bil kar nekaj časa zagledan vame, jaz pa njemu, da se mu nisem upala približati. "No, zdaj pa naju je zbližala usoda," je dejal.

Tako zelo naju je zbližala, da sva se zaklepetala za dobri dve uri, ugotovila, kako zelo sva si podobna, na koncu pa sem šla z njim domov, da bi vzel ključe od avta in me odpeljal v kino. Ja, tako daleč sva šla in to še ni bilo vse. Skočil je pod tuš, jaz pa sem medtem klepetala z njegovo sestro, ki pa je morala žal na pot in me pustila samo s svojim bratom. Nenadoma je šel mimo mene, še moker, v samih spodnjicah, moje oči pa so se plazile po njegovem napetem, mišičastem telesu.

Iz omare je vzel hlače, ter jih pričel vleči nase. Pomislila sem, da bi raje videla, da jih ne bi in se obrnila stran, ko je pogledal proti meni. Med nogami me je ščemelo kot že dolgo ne, bradavičke na prsih so mi pričele nabrekati, v grlu pa me je tako tiščalo, da sem vse težje dihala. Še vedno razpetih hlač je stopil k meni in brez sramu vprašal: "Se mi samo zdi, ali pa sem bil deležen zapeljivih pogledov?" "Če si pa tako hud model!" sem mu odvrnila.

Takrat se je sklonil k meni, me prijel za rame in me poljubil na usta. Mislila sem, da bom padla v nezavest, on pa je mirno nadaljeval s sesanjem mojih ustnic, me pričel otipavati po joških, nato pa preveril še stanje med mojimi nogami. Seveda je takoj vedel, koliko je ura, ko je otipal vlažno mednožje, še prej pa z zadovoljstvom pospremil nabrekle bradavičke, ki so kmalu končale v njegovih ustih. Znal je z žensko in zato ni bilo čudno, da je imel lahko katerokoli si je zaželel. Tudi prevarane so se mu vračale in se mu predajale znova in znova. Ker sem imela pred seboj tipa z odpetimi hlačami, ki je jasno kazal, kaj si želi, sem z roko segla v njegove spodnjice in dobila še zadnji odgovor na vprašanje, zakaj ga dekleta tako obožujejo.

seks, erotika | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Med nogami je imel pravega pitona, ki je v nabreklem stanju zbujal strahospoštovanje. Pred nekaj trenutki sem se znebila še zadnje sramežljivosti in krepko poprijela za orjaka, ki je bil vse bližje mojim ustom. Kmalu sem že začutila topel vrh dišečega korenjaka, kako mi boža ustnice in se trudi prislužiti njihov objem. Razprla sem jih in pod veliko zverino podložila svoj jezik, po katerem je nato počasi prihajal v moja usta. S tako veliko zadevo še nisem imela opravka in počutila sem se blaženo zaradi dejstva, da naju je usoda združila.

Še bolj blažena pa sem bila, ko sem legla na hrbet in ga sprejela med razkrečene noge. Ne spomnim se, da bi kdaj med seksom tako na glas vpila, ali pa prosila za orgazem, kot sem takrat. Držal me je za gležnje v višini svojih ramen, s svojim orjakom pa neumorno polnil razmočeno češpljo vse dokler nisem zakričala, da mi prihaja, … močno prihaja!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.