Magazin
650 ogledov

Napolni me s svojo zverjo

seks Shutterstock
Stala sem pri oknu in s skodelico dišečega čaja v roki, premišljevala o naju. Sneg je vse močneje naletaval in dodajal plast za plastjo na pobeljeno ravnico.

 Stopinje divjadi nedaleč od hiše so počasi izginjale, tako kot je želel bledeti moj spomin nate in na najine noči. Zunaj je vladala zima, notri pa je bilo dovolj toplo, da sem pred oknom stala gola. Nihče me ni videl in počutila sem se sproščeno kot že dolgo ne. In kljub prijetni temperaturi in vroči skodelici v rokah, so moje bradavice, ob misli nate, nabreknile. Spomin na tvoje golo telo me je vzburil in zaželela sem si vse kaj drugega kot novega požirka čaja. Skodelico sem odložila na polico in z vročo dlanjo pogladila svoje prebujeno-vzburjeno telo. Segla sem med noge. Ogreta dlan je še dodatno razgrela mojo mucko, ki te je po le nekaj urah noro pogrešala.

Čeprav si bil še tisto noč v meni in sem se ti predajala, prihajala s teboj in te ljubila, pa se mi je zdela cela večnost. Misel na to, da se morda nikoli več ne vrneš k meni me je razžalostila. Debele solze so stekle po licih, potem pa sem se prepričala, da zagotovo ne bo tako. Obljubil si mi in obljuba nekaj velja. Snežilo je že tako močno, da nisem več videla dreves nedaleč stran od hiše. Prsti so poiskali moj gumbek sreče in se pričeli igrati z njim. Opazila sem, da tega ne počnem več tako kot sem včasih. Zdaj so bili gibi precej bolj podobni tvojim. Navadila sem se te. Lahko bi rekla, da sem celo zasvojena s teboj. S teboj, z mislijo nate, na tvoje lepo telo in na čudovito, čvrsto moškost, ki vedno pleni mojo pozornost. Mmm, kako si te želim.

V notranjosti telesa mi vse vre od želje po tebi. Na telesu čutim tvoje poljube, v ustih in na jeziku pa slankast okus tvojega bogastva. Sesam ti ga tako kot ponavadi, se igram z njim, božam tvoja velika, gladka moda in se sprašujem kako čutiš. Ti ugaja ali pa se morda bojiš zanje. Rečeš mi nikoli nič, a po izrazu tvojega obraza sklepam, da nadvse uživaš. Tudi njih posesam v usta, z roko pa objamem čvrstega lepotca, ki ponosno stoji pred menoj. Želodec ti prilepi k hrbtenici od ugodja, počutiš se ujet a hkrati svoboden. Razmišljaš o tem kako dolgo bova še tako uživala, se predajala strastem in ne mislila na nič drugega. Svet za naju ne obstaja kadar sva skupaj. Vem, da to ne gre v nedogled, a želim si, da bi trajalo karseda dolgo. Dan za dnem želim okušati tvoje sokove, se prepuščati tvojim strastnim poljubom, uživati v jeziku, ki povsem razvname moje telo, ko se mi prikrade med stegna. Obožujem trenutke, ko se ne morem odločiti kaj mi je ljubše. Ko me zadovoljuješ z jezikom, jaz pa razmišljam o tem, da bi me napolnil s svojo zverjo. Ko ti sesam korenjaka in tuhtam ali ti ne bi z mucko sedla na obraz. Ko si me vzameš od zadaj, me pohotno grabiš za zadnjico, jaz pa razmišljam o tem, da bi te naskočila in ti podarila svojo potrebno zadnjico. Vem, da si je želiš in vem, da sem obljubila. Obljuba dela dolg, kajne dragi? Vrnil se boš k meni. Prepričana sem v to. A do takrat moram sama poskrbeti za svoje potrebe. Le kje je moj prijateljček za prvo pomoč? Tam kot vedno. Skrit globoko v predalu pod kupom erotičnega spodnjega perila, čaka name. Z njim ležem v posteljo, se božam, dražim ščegetavček, vse bolj vlažno muco in ga končno zarinem vanjo. Počasi, z občutkom in predvsem mislijo nate. Želim si, da bi bil ti, a žal nisi tu. Neopazen gib prstov povzroči, da zadeva v meni prične rahlo vibrirati in me ob enakomernem gibanju zapestja popelje v deželo sanj, užitka in sladke razvade. Vseeno pa mi manjkaš ti. In obljuba dela dolg, mar ne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.