Magazin
281 ogledov

Napolnil je mojo mucko

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Govoril mi je, da sem najlepša in najbolj seksi na celem planetu. V postelji je ležal poleg mene, oba samo v spodnjem perilu in še enkrat več mi je dejal, da bi me najraje celo prelizal.

"Zakaj samo govoriš?" sem ga podražila. Sledil je poljub na ustnice. Tak, čisto počasen in romantičen poljubček, ki se raztegne v jezično opletanje, prebudi hormone v telesu in požene adrenalin v žile. Njegove dlani so ves čas drsele po moji gladki koži in zdelo se mi je, da z njimi obvladuje moje celotno telo. Z ustnicami je zdrknil preko brade na moj ozek vrat in si ga privoščil na način, ki bi mu ga zavidali tudi najizkušenejši vampirji, nato pa se je lotil ramen.

Z njih je ves čas rinil naramnice mojega modrčka in ko se jih je dokončno rešil, ga je z zobmi potegnil z mojih prsi. Te niso za dolgo ostale na hladnem, saj jih je naslednji hip prekril s svojimi vročimi poljubi. Njegove ustnice na otrplih bradavičkah so se zdele kot blagoslov in vse, na kar sem lahko pomislila, je že mejilo na umazane podrobnosti. Z rokama sem opletala po postelji ter hrepenela, da bi se na podoben način rešil še spodnjic, ki so mi bile med nogami povsem odveč. Znal me je prisiliti, da sem prosila in si iskreno želela njegovih naslednjih potez.

zgodbica seks erotika strast | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Njegov vrh jezika je zdrsnil z nabrekle bradavičke, prešel preko jedre dojke in krenil navzdol proti okrasku, ki se je svetil v popku. Tudi njega se je lotil z jezikom, me nato poljubljal po spodnjem delu trebuha in se s prsti oklepal roba mojih spodnjic. Zadnjico mi je premetavalo sem ter tja, strastno sem jo privzdigovala in v nekem trenutku ostala še brez zadnjega kosa perila, ki je skrival najbolj pohotni del mojega telesa. Nisem se še uspela spustiti nazaj na posteljo s svojimi ritnicami, ko sem med nogami že začutila vročico, ki se je nato razlila po celem telesu.

Drhtela sem kot šiba na vodi in ihtela v pričakovanju njegovega korenjaka, ki je tisti hip že zasedal mesto v moji desnici. Ogromnega je imel in želja po tem, da ga obdelam z usti, je bila iz minute v minuto večja. Legel je z nogama proti meni in mi izpolnil željo, pri tem pa še vedno polnil mojo pohotnico s svojim migetajočim jezikom. Zares me je celo prelizal in me razvajal s svojim počasnim pristopom. Ko pa sem si zaželela njegovega trdega tiča v potrebni muci, je skočil na kolena, se postavil med moje pokrčene noge ter zaril svojega junaka naravnost v razprto češpljo.

Kriknila sem od ugodja, mu dolge nohte zasadila najprej v hrbet, nato pa še v ritnice in ga vzpodbujala, naj mi ga podari celega, naj me obdela kot še nobeno. Kričala sem, kot bi me jemala smrt in ne ljubimec, kakršnega sem si že od nekdaj želela. Ni znal odnehati in nikoli ni bil na cilju pred menoj. Kako mu je to uspevalo, ne vem, saj so bile moje dotedanje izkušnje ravno obratne. Le ob njem sem se lahko popolnoma sprostila in klicala po velikemu orgazmu, ki je nekje v daljavi že jemal zalet. Videla sem vse zvezde, pa čeprav je bil zunaj beli dan in sem lahko uživala ob pogledu na krasno grajenega moškega nad seboj.

Za velikim nasmeškom sta se skrivala trud in potrpljenje ter velika mera želje po tistem, kar je imel pred seboj. Prihajal mi je nasproti in se odmikal na tak način, da sem lepo videla debelega junaka, kako polni mojo potrebnico, jo zadovoljuje in iz nje vleče silovit vrhunec, ki je odprl moja usta, iz njih pognal nekaj dolgih krikov in pošteno pretresel moje telo, ki se pod njim še kar nekaj časa ni zmoglo povsem umiriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.