Magazin
502 ogledov

Naša voditeljica odložila krpice

Neža Marolt Ana Fetih
Playboyev fotograf je tokrat slekel mično voditeljico Nežo Marolt.

"Odzvala sem se vabilu Aleša Bravničarja, s katerim se poznava že mnogo let, a nekako nikoli ni bil pravi čas. Tokrat pa je le bil in tako sem pristala v rubriki Sanjsko dekle," je svojo odločitev, da za omenjeno moško revijo odvrže nekaj krpic, povedala voditeljica Neža Marolt.

Neža sicer ni razkrila čisto vsega, pač pa se je, tako kot že mnoge znane Slovenke pred njo, razgalila v mejah dobrega okusa. "Vsega verjetno ne bi kazala. Na takšen način pa sem se počutila odlično, Aleš je res profesionalec in nikoli se nisem počutila, da bi bilo karkoli nerodno ali neprimerno. Tudi fotografije sem pred objavo lahko pogledala," dodaja Neža, ki ji telefon sedaj bolj pogosto zvoni: "Zaenkrat same pohvale. S starši na čelu. Malo treme je bilo, a moji starši so moji veliki podporniki in pred vsakim projektom, pred katerim sem v dvomih, se pogovorim z njima. Tukaj sem takoj dobila zeleno luč in šla v akcijo. Zelo sta zadovoljna in pravita, da sem se dobro odločila."

Neža pa je s fotografijami razkrila tudi svojo vročo postavo, za katero intenzivno telovadi šele zadnjih šest mesecev: "S športom se intenzivno ukvarjam šele zadnje pol leta. Končno sem ga tudi vzljubila, saj sem ga celo srednjo šolo sovražila, danes pa se po vadbi trikrat na teden počutim odlično."

Komentarjev 5