Magazin
113 ogledov

Naskočila sem sestrinega fanta

seks Shutterstock
S sestro sva se po dolgem času znova pošteno sprli. Kot po navadi zaradi povsem nepomembne reči, a bila sem odločena, da ji pošteno podkurim.

Nisem še imela prave ideje, vedela pa sem, da jo bom kmalu dobila. Bil je petek in sestra je bila zmenjena s svojim novim tipom. Prišel je prekmalu, a sem ga vseeno spustila v stanovanje. Sestra je sporočila, da bo pozna, ker se ji je zavleklo v službi, in me prosila, naj mu s čim postrežem. Takrat so se moji zlobni možgančki zavrteli v pravo smer. Ponudila sem mu kozarec pijače in sedla nasproti njega. Doma sem vedno oblečena v kakšne razvlečene trenirke in podobno. Tokrat ni bilo nič drugače. Videla sem, kako me na skrivaj opazuje in ugotavlja, da na sebi nimam modrčka. Joški mi lepo stojijo, zato jih imam vsaj doma vedno na prostem. Lase sem imela nemarno spete v nekakšno mešanico fige in čopa, da sem bila videti, kot bi pravkar vstala iz postelje, kar pa ga očitno ni motilo. Še vedno je kukal proti meni in iskal prave besede, da bi razvil pogovor. Prestavila sem se v nov zapeljiv položaj in mu tokrat predstavila še svojo lepo ritko. Precej opazno je zavzdihnil in nervozno segel po kozarcu, da bi poskušal misliti na kaj drugega. Bilo mi je všeč in vedela sem, da sestre ne bo še nekaj časa. Prižgala sem televizijo ter poskrbela, da sem mu kazala prav vse zapeljive obline. "Kje pa ti delaš?" je poskušal pretrgati najin molk. "Tam kot sestra. Danes sem prosta." Potem sva se gledala nekaj sekund, nakar sem nadaljevala: "No ja, jaz sem vedno prosta."

Nasmehnila sem se in ga zapeljivo pogledala. Videla sem, da mu je postalo še bolj neprijetno, toda nekaj potez na njegovem obrazu mi je razkrilo, da mu ni le neprijetno. Kot bi vsak moški, je začutil priložnost in oči mu je še bolj prilepilo na moje telo. Presedla sem se k njemu z izgovorom, da se od tam bolje vidi televizijo. Namenoma sem se ga dotikala z nogo in celo roko spustila skoraj na njegovo naročje. Po nekaj tihih minutah sem nogo zavihtela preko njegovega kolena in vprašala, ali ga moti. Odkimal je in desnico položil na moje koleno. Brez nadaljnjih besed me je začel božati po nogi, jaz pa sem se čedalje bolj stiskala k njemu. "Kdaj si rekla, da pride sestra?" "Glede na to, da natanko vem, koliko dela še ima … Še eno uro je ne bo," sem se zlagala.

Dlan sem odložila na njegovo mednožje in začela božati njegovo moškost, ki se je ekspresno začela prebujati. Ves čas sem gledala v televizijo, iskrice med nama pa so že skorajda slišno preskakovale. Kar naenkrat me je zagrabil za joške, jih začel gnesti in se z ustnicami sprehajati po mojem vratu. "Tako čvrste imaš," je zavzdihnil, ko mi je segel pod razvlečen pulover.

S prsti se je igral okoli povsem nabreklih bradavičk, njegov jezik pa se je po mojem vratu bližal obrazu. Obrnila sem se k njemu in ga ujela s svojim jezikom, potem pa sem ga povsem naskočila. Čepela sem mu v naročju, on pa je zdaj stiskal za moja hlebčka, ki sta silila iz trenirke. Potegnil mi jo je preko njiju in znova zavzdihnil: "Tudi brez hlačk?!"

S poljubom sem mu zaprla usta in se privzdignila, da mi je trenirko povsem potegnil z ritke. Hitela sem z odpenjanjem njegovih hlač in navdušeno kriknila, ko sem zagledala ogromnega tiča zijati proti meni. Pomislila sem, kaj vse bi počela z njim, a prav dolgo se nisem smela zadrževati. Ena ura je bila pretirana napoved. Sestra je imela takrat kvečjemu še za dvajset minut dela in je bila že verjetno na poti domov. Pohotno sem se dvignila nadenj, ga prijela za velikega korenjaka, si ga nastavila pod povsem poplavljeno češpljo in z največjim užitkom sedla nanj. V nekaj naslednjih minutah sem ga s svojim norim trebušnim plesom pripravila do tega, da me je prosil, naj preneham, a se nisem dala prepričati. Ustavila sem se šele, ko sem dobila svoje in potem potešena opazovala reveža, kako s težavo kroti svojo brizgajočo cev, da bi napravil karseda najmanj škode pred prihodom svoje nove punce. S polnimi rokami je pohitel v kopalnico, jaz pa sem še nekajkrat zadovoljno pobožala svojo, še vedno orgazmično češpljico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.