Magazin
220 ogledov

Nasršena odvetnica mi je dala vetra

ženska pisarna Shutterstock
Bil je dan odločitve in nekako sem že zjutraj začutil, da bom dobil po nosu. Odpravljal sem se na sodišče zaradi neke stare zgodbe in kljub temu, da sem imel prav, je kazalo, da bo moj nesposobni odvetnik poskrbel za gladek poraz.

Nasproti njega je sedela strašljivo resna in zategnjena odvetnica, iz katere so kar bruhali podatki, ki so na čisto vlekli njenega klienta. Moj odvetnik je bil videti vse manjši, njene ostre besede pa so iz njenih ust udarjale pod sam strop sodne dvorane. Ozka očala so ji brezhibno počivala na konici nosa in šele, ko je odkorakala proti sodnici, sem ugotovil, da je prav seksi babnica. Imela jih je blizu štirideset, a njena ritka je bila v oprijetem krilu videti precej mlajša. Na nogah je imela obute nepričakovano visoke pete, ki so njene lepe noge naredile še lepše in daljše.

Kljub temu, da sem bil tik pred porazom in me je moj odvetnik nejeverno gledal, se je meni smejalo na vsa usta in sem mislil na povsem druge reči. Ko se je vračala nazaj na svoj sedež, me je ostro pogledala potem pa sem za hipec v njenih očeh opazil nekaj kar se ni skladalo z njim dotedanjim obnašanjem. Izgubil sem in odšel naproti novemu dnevu, ko sem za seboj po velikem hodniku zaslišal samozavestno udarjanje ženskih pet ob marmornata tla. Ne vem kaj mi je bilo, da sem se takoj obrnil okoli svoje osi in presenečen zrl v odvetnico, ki je nenadoma postala povsem druga ženska. Prej pasja in zategnjena, se je zdaj plaho smehljala in videti je bilo, da je namenjena k meni.

Ustavila se je pred menoj in polne roke map in papirjev, prekrižala tik pod bujnim oprsjem, ki je bilo zakrito s kostimom. Zavihala je ustnice kot bi se mi želela opravičiti za tisto prej. »Mislim, da sem vam dolžna vsaj pojasnilo,« je skesano dejala. »Prej bi rekel, da eno pijačo, če ne kar zmenka,« sem smeje odvrnil. Odšla sva v bližnji lokal kjer sem moral pustiti, da plača pijačo in se trudil, da ne bi pokazal kako zelo všeč mi je. Ves čas mi je kazala razgaljena kolena, kostim pa že zdavnaj slekla in se pohvalila s svojim res polnim oprsjem. Oči so mi vse večkrat zašle na hribčka kar je seveda opazila. »Me slačiš?« »Lagal bi, če bi zanikal. Ampak tu …«

Naslednji dan sva se prvič dala dol. Mačka se je tako sekala, da je bilo veselje. Videti je bilo kot bi v resnobni odvetnici živela neukrotljiva Nimfa, ki komaj čaka priložnost, da svoje dolge krempeljce zapiči v golo moško kožo. Trdega tiča se nikakor ni mogla zasititi in presenetilo me je kako zelo rada ga je imela v ustih. Prosila me je kar me ni še nobena. Naj ji končam vanje, naj jo napolnim s svojo spermo. Njene besede so le še bolj podžgale procese v meni in naslednji orgazmi z njo so bili res nekaj neverjetnega. Ni pomagalo, da sem bil izsušen, izčrpan in nemočen. Ne, ona je želela še in še. »Če ležiš v moji postelji, se boš obnašal kot jaz hočem,« je bila ukazovalna.

Rada je bila oblečena v erotičnem spodnjem perilu in mi svoje telo postavljala na ogled. Nisem mogel, da je ne bi hvalil in to ji je še kako godilo. Ko sem prvič rekel, da so mi všeč povsem pobrite češpljice me je naslednji dan pričakala s takšno. Razkrečena je ležala sredi svoje velike postelje in se božala po svileno gladki lepotički. Enostavno moral sem jo prelizati in nadvse sem užival, ko je kričala od naslade. Rada je imela tiča med joški, saj ga je imela tako tik pred očmi. Gonil sem ga med njima, ona jih je stiskala okoli njega in me prosila za nov vrhunec. Za trenutek sem se je spomnil iz sodne dvorane in kako sem bil za hip besen na njo, ter kaj bi ji za kazen počel. Sledil sem občutkom, jo prijel za boke in grobo zavrtel na trebuh. Komaj se je znašla v tem položaju, že sem ji zadnjico vlekel navzgor in ji trdega tiča neusmiljeno do konca zabil v rožnato potrebnico. Glasov, ki jih je pri tem izpuščala se ne da opisati. Kriki bolečine pomešani z neskončnim užitkom ter besedami s katerimi je prosila naj ne preneham. In nisem. Nabijal sem jo in udarjal po napetih ritnicah toliko časa dokler me ni povsem spodrezalo in sem napol mrtev končal na njenem hrbtu. Pravici je bilo končno zadoščeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.