Magazin
26 ogledov

Nasveti, ki jih morate prebrati!

Oblike oblazinjenega pohištva so lahkotne in sveže! Žurnal24 main
Pri urejanju in opremljanju stanovanja je dobrodošel vsak dober nasvet. Še toliko bolj, če ga dajo tisti, ki so se poklicno predali notranjemu opremljanju.

Kaj na srce polagajo trije domači "svetovalci"?

  • Tipične značilnosti sodobnega oblazinjenega pohištva so kakovostna izdelava, zdrav material, prilagodljivost potrošniku in modifikacija modelov oziroma elastičnost ponudbe. Oblike so lahkotne in sveže. Poudarek je lahko na materialih in barvah, meni Robert Klun iz podjetja Klun ambienti.
  • Izbirate oblazinjeno pohištvo? Bodite pozorni na tri stvari: funkcionalnost, ergonomijo, drugačnost. Vsak izbrani kos naj ima prepoznavno identiteto, ki naj bo skladna z vašo!
  • Pohištvo mora biti močno in žlahtno, da zapolni prostor – vendar naj ne bo nikoli dolgočasno. V njem pa naj bo dovolj prostora, da pospravite stvari pred radovednimi pogledi in prahom, pravi Erik Mlinar iz podjetja Mlinar+Mlinar.
  • Skrb za okolje je eno od glavnih vodil proizvajalcev gospodinjskih aparatov. Zato bodite pri nakupu hladilnika pozorni, da je izdelan iz neškodljivih snovi in da ima nizko porabo električne energije (torej, da spada v razred A). Za bolj higienično shranjevanje pa je pomembna še protibakterijska zaščita, menijo v Gorenju.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.