Magazin
645 ogledov

Nategnil sem zategnjeno odvetnico

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Simona, mlada pravnica je tisti dan dobila svoj prvi obračun na sodišču. Njen nastop je bil popoln, opazila pa je tudi, da je s svojo pojavo v krilu in oprijeti bluzi omehčala večino moških.

Ves dan je prekipevala od samozavesti, pa tudi zvečer, ko se je namenila s prijateljicami sprostiti v nekem baru. Še vedno se je držala svojega strogega videza, ki so ga ozke ustnice in moderna očala, le še podkrepila. Toda na njej je bilo nekaj posebnega, kar je pritegovalo moške poglede. Izžarevala je nek seksapil, ki ga ostale ženske v njeni bližini niso premogle. Polonca je bila velikokrat razočarana sama pri sebi, saj je menila in verjetno imela tudi prav, da je postavnejša od nje in da bi ji morala biti pri moških vsaj konkurenčna, če že ne uspešnejša od nje. Pa ni bilo tako.

Še tisti redki lepotci in postavneži, na katere so naletele, so se lepili na strogo odvetnico. Verjetno so si nekje globoko v sebi želeli, da bi jih pošteno našeškala in si ob njih zaželela vseh svojih perverznih idej, katere je morala sicer čez dan skrivati za masko stroge ženske z odgovorno službo. Neverjetno, a točno tako je tudi bilo.

seks strast %C5%BEenska | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ko se je Robert zapletel v njeno mrežo in se čez nekaj ur znašel pri njej doma, je bilo videti, da se v njej prav zares skriva pohotna zverinica. Še vedno pod vtisom prve zmage na sodišču, je samozavestno stopila predenj v izzivalnem kompletu spodnjega perila. Ni pozabila niti na zapeljive hlačne nogavice, privezane na spodnjice s svilenimi trakci. Privoščila si ga je že v stoje, ko se ji je ubožec plazil po telesu, z usti iskal pot do bradavičk na malih joškicah in z roko skušal pridi med njene noge. Tega mu še ni dovolila in ga še naprej držala v stanju obupa. Šele, ko je pokleknil pred njo in z ustnicami prešel preko svilenih spodnjic, se je omehčala. Dovolila mu je, da ji je poljubljal cvet pohote, ji odmaknil hlačke z nje in v sočno češpljico zarinil svoj špičasti jezik. Želela je na ves glas zaječati od užitka, a se je nekako vendarle zadržala. Ni želela pokvariti svojega imidža  stroge ženske pa čeprav je vedela, da prav dolgo ne bo zdržala več.

"Daj me, ti prasec!!! Daj me, ahhh …!" Je ječala, ko ji je med noge zarinil svoj kol. Imel je batino, kakršno si je lahko le želela in čutila ga je utripati kot veliko žilo globoko v sebi. Nohte mu je zarila v hrbet in bila je prepričana, da do krvi.
Ni ga ganilo, prav tako ne nje. Njene dolge noge so se prepletle za njegovim potnim hrbtom in z njimi ga je le še močneje stisnila k sebi. Ni mu bilo lahko, sapa mu je pohajala, a za tisto kar je doživljal, se je splačalo potrpeti. Vsi fantje v njegovi družbi so si je želeli in tuhtali, kako bi bilo nategniti zategnjeno odvetnico. Ugibali so, da verjetno v postelji javka in kriči na vse pretege, da je potem lahko ves dan tako zadržana in resna. Niso se dosti motili.

Simona je cvilila kot bi ji šlo za življenje, ko se ji je ljubimec neusmiljeno s svojim kolom zabijal med noge. Med njenim ječanjem je bilo vseeno moč slišati mokro cmokanje med njenimi nogami. Muco ji je oblivalo od vzburjenja in čutila je, da se bliža že drugemu vrhuncu tisti dan. Enega je doživela v sodni dvorani in prisegla bi, da je bilo podobno orgazmu.

Toda tisto, kar jo je zajelo po slabih desetih minutah silnega nabijanja njenega ulova, je bilo vsekakor neprimerljivo s čimerkoli. Oči so se ji vrtele naokrog, videla je le meglo, med nogama pa jo je žgalo in ščemelo, kot bi ji nekdo pravkar prižgal ogenj med njimi. Prihajalo ji je kot že dolgo ne. Po pravici povedano, kot še nikoli in to je brez sramu na ves glas delila tudi z zadovoljnim ljubimcem v sebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.