Magazin
48 ogledov

Navade, ki ga nevede delajo privlačnega

moški ženska objem par Shutterstock
Se tudi vam zdi, da je vaš dragi najzapeljivejši, kadar se tega sploh ne zaveda? Kadar počne stvari, ki se njemu zdijo povsem običajne, vam pa ob tem poskoči srce.

Na priljubljeni spletni strani Reddit, ki je nekakšen forum, kjer se zbirajo spletni uporabniki ter se seznanjajo z novicami in nasveti, je pred kratkim nastal seznam stvari, ki jih moški počne nezavedno, a je ženskam videti najzapeljivejši.

Spletna stran Huffingtonpost.com je zbrala deset najprivlačnejših stvari, ki jih naredi mimogrede:

Je prijazen. Še posebej do tujcev. Pa naj gre za preprosto pomoč pri odpiranju vrat ali pri dajanju napotkov za smer.

Smeji se na glas. Kaj ni privlačnega na osebi, ki ga nasmeji veliko stvari? Pristen, nenadzorovan smeh je najboljši.

Zaviha si rokave. Čisto običajna stvar, ki ni sama po sebi nič posebnega, a nič ni bolj seksi od moškega, ki si zaviha rokave srajce, v kateri že tako deluje božansko.

Govori s strastjo. Najbrž se sploh ne zaveda, kako seksi je videti, ko o neki stvari, ki morda navdušuje samo njega, govori strastno.

Vzdržuje pogovor. Lastnost, da se zna vplesti v pogovor, da postane zanimiv sogovornik tudi za druge, je skrajno privlačna, a tega morda nikoli ni spoznal.

Zna se osredotočiti. "Obožujem izraz na obrazu moškega, ko se močno osredotočiti na nekaj, ali zavzeto tuhta o neki stvari," je zapisala neka uporabnica Reddita.

Kuha. Kar nekaj uporabnic se je strinjalo, da jih gledanje moškega, kako kuha, preprosto vzburja.

Gleda globoko v oči. To je še posebej pomembno, če je osredotočen samo na vas, okoli pa je še veliko lepih deklet, pravijo uporabnice.

Je pozoren. Kar nekaj žensk se je strinjalo, da jih najbolj preseneti, ko jim boljša polovica brez kakršnegakoli razloga in ob nobeni posebni priložnosti pošlje SMS, da misli nanjo. Pravijo, da ga to dela še zapeljivejšega.

Objem od zadaj. "Je prisrčno in ob tem se počutim varno," je zapisala neka uporabnica. Objemi pa so vedno dobrodošli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.