Magazin
18 ogledov

Ne čakajte na maj

Ker je na spletu ponudb kar mrgoli, preverite portale agencij in izberite, kje b Žurnal24 main
Prve ugodne ponudbe izletov in letovanj ob 1. maju so že tu, zgodnja rezervacija pa zagotavlja bistveno nižje cene. Preverili smo ponudbo na spletu in pripravili nekaj predlogov.

V Tunizijo že za 300 evrov
Med najbolj priljubljenimi prvomajskimi potovanji je vsekakor Tunizija. Teden v Hammametu vas bo v hotelu s tremi zvezdicami stal 336 evrov na osebo. Ponudba portala Zadnjaminuta.com, v katero je vključeno vse, zajema tudi letalski prevoz, odhod pa je 27. aprila.

Tudi letala cenejša. Nizkocenovni letalski prevozniki pogosto objavijo cenejše ponudbe letalskih vozovnic v prvem hipu. Tudi tisti, ki izlet ali počitnice načrtujete v lastni režiji, lahko z nekaj zgodnjega načrtovanja bistveno zmanjšate stroške. Preverite tudi, katere nove linije poletov se obetajo letos, saj se utegne zgoditi, da bo začel nizkocenovni ponudnik leteti ravno tja, kamor se želite odpraviti počitnikovat.

Turčija pod 450 evrov
Tudi v Turčijo se lahko odpravite po dosegljivih cenah. Agencija Odisej sedemdnevno letovanje v Alanyi, na južni obali Turčije, ponuja že za 449 evrov na osebo. V ponudbo sta vključena nočitev s polpenzionom in letalski prevoz, za več informacij pa preverite spletno stran Odisej.net.

Do Egipta s 600 evri
Najbolj oddaljena med cenovno ugodnimi prvomajskimi počitniškimi cilji je egiptovska Hurgada. Ponudb za tedenski oddih je tu izjemno veliko, cene, ki zajemajo tudi letalski prevoz, pa se večinoma gibljejo okrog 600 evrov na osebo. Turistična agencija Palma na primer ponuja nastanitev z vsem vključenim v hotelu s štirimi zvezdicami, ki vas bo stala 629 evrov na osebo; odhod je 30. aprila.

Za 1. maj k sosedom
Sosednja Hrvaška je med prvomajskimi počitnicami kot nalašč za kratek oddih in prvo poležavanje na kamnitih dalmatinskih plažah. Na spletu med ponudbami južnih sosedov prednjačijo predvsem nizke cene apartmajev, ki jih lahko po podatkih portala Avantura.si dobite že za 20 evrov na dan. Bogato ponudbo turističnih aranžmajev in apartmajev na Hrvaškem lahko najdete tudi na turističnem spletnem portalu Potovanje.si. Tudi ponudba nekajdnevnih prvomajskih nastanitev v hotelih in penzionih je pestra in cenovno ugodna. Turistična agencija Odisej tako nastanitev s polpenzionom v hotelu Varaždin v Selcah med prvomajskimi počitnicami ponuja že za 19,80 evra na dan na osebo. Ker je ponudb na spletu nešteto, boste zlahka našli nekaj zase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.