Magazin
128 ogledov

Ne le romanca, tudi erotika

erotika romanca Kolosej
Valentinovo. Tradicionalne in inovativne prireditve, ob katerih vam ne bo pogrelo samo srca.

Kljub vsesplošnemu strinjanju, da je praznik zaljubljencev trgovsko ustvarjen praznik, imajo ti – tako kot tudi malo manj ali sploh ne zaljubljeni – vsako leto večjo izbiro, kaj početi na valentinovo. In kako bo danes?

Malo kina, malo glasbe

Cineplexxovi kinematografi po Sloveniji obljubljajo cenovno ugoden romantičen večer s filmi Vroča salsa, Neskončna ljubezen in Ona s projekcijami ob 19.00, 19.30 in 20.00 pa tudi posebno presenečenje; v ljubljanskem Koloseju si lahko privoščite valentinov paket s kozarcem penine, kubansko sladico in ogled filma Neskončna ljubezen, Kinodvorovi obiskovalci pa v znamenju valentinovega lahko preživijo vso noč. Maraton erotičnega filma, ki bo gledalce popeljal od Francije do Amerike, bo trajal vse od 20.30 do 4. ure, obiskovalci Kinodvora pa si bodo lahko ogledali tudi razstavo Plakati erotičnih filmov ali segli po sveži knjižici Retroseks: Nekoč v Slogi, v kateri so med drugim zbrani prispevki Marcela Štefančiča, jr., Maxa Modica in Slavoja Žižka.

Za glasbeno romantiko v Ljubljani bodo poskrbeli Boris Novković v Cvetličarni, Valentino Kanzyani v F Clubu in zasedba Pliš v SiTi Teatru BTC; v Mariboru bo osrednji valentinov koncert na plečih Jana Plestenjaka, ki bo paral srca v dvorani Tabor, v Kosovelovem domu v Sežani bosta romantična Tinkara Kovač in Rudi Bučar, v Celju pa se na valentinov koncert v dvorani Golovec pripravljajo Novi fosili, Oliver Dragojević in Davor Radolfi. V najvišje ležečem baru v Bohinju Čuk bo nastopila godalna skupina članov Slovenske filharmonije in s koncertom sklenila romantični pohod ob polni luni, ki se bo začel ob 19.15 na spodnji postaji nihalke Vogel v Ukancu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.