Magazin
30 ogledov

Ne, moški vas noče gledati na školjki

Pa ja ne mislite, da mu je ta prizor lahko všeč? Žurnal24 main
Ko moškega vprašate, o čem razmišlja, on pa odgovori "O ničemer", ne bodite jezni. To je (vsaj večinoma) resnica. Zato mu ne postavljajte dodatnih vprašanj, ker bo to povzročilo zgolj živčno stanje – pri obeh.

To je zgolj ena izmed resnic o moških. Pred vami pa jih je še kar nekaj – nekaj bolj in drugih manj prijetnih.


Živita skupaj in ob svojem partnerju ste že zelo sproščeni. Vse lepo in prav. Ko sta ravno sredi pomembnega pogovora, vas izda mehur, in ker želite pogovor nadaljevati zdaj in takoj, seveda odprete vrata kopalnice, se usedete na školjko in mimogrede opravite malo potrebo. Ne počnite več tega. Najverjetneje vam tega, ker vas tako ljubi, sicer ne bo priznal, a večini moškim se ta prizor ne zdi niti malo privlačen in bi ga z veseljem izbrisali iz zbirke Videno tisti dan.

Čeprav tega mnogi moški nočejo priznati, saj se bojijo, da bi s tem oskrunili svojo moškost, zelo uživajo, ko nepričakovano ulovite njegovo roko v svojo.

In če imajo radi prijem vaše roke, pa ne marajo, če jim te roke v njihove žepe stlačijo odvečno navlako v obliki ogledalca, maskare, šminke ali lipglosa.

Ste kdaj v istem kontekstu omenili njegovega korenjaka in besedo sladek ali srčkan? Potem že veste, da kombinacija teh besed ne izzove najboljšega odziva. Namesto omenjenih pridevnikov raje uporabite kakšne močnejše, bolj moške – trden, močen, žilav …

Če še niste vedele (a dvomim, da ne), moški obožujejo, ko se ženske smejijo njihovim šalam. Pa čeprav neumnim. Tega na glas raje ne bodo priznali, saj bi bili potem preveč pod pritiskom, da vas morajo kar naprej zabavati.

Kar pohvalite njegovo ritko. © iStockPhoto

 
Če želite moškega pohvaliti tako, bolj površinsko, v smislu imaš lepe oči, nasmeh, trebušne mišice ali hrbet, ne oklevajte. Moški so povsem zadovoljni, če jih pohvalite tudi s tovrstnimi komplimenti. Ni edini kompliment, ki ga hočejo slišati, kako so pametni in spodobni.

Mnogim moškim se zdi prava osvežitev, ko se ženska pošali in nasmeje na svoj račun. Ampak to hkrati pomeni, da se ne smeji na njihovega, jasno.

Res je tudi, da je moškim všeč, če drugi moški opazujejo njihovo žensko. Seveda, lovec je ponosen na svoj ulov in bi ga bil pripravljen razkazovati vsem, ki bi ga bili pripravljeni hvaliti. Ampak pozor! To seveda ne pomeni, da plen lahko gleda svoje opazovalce.

Moški možgani niso programirani tako, da bi lahko opravljali več nalog hkrati. Ste to že opazili? Ko ali če gledajo Ultimate Fight, Braniac, Mythbusters ali nogomet, na vaše vprašanje po vsej verjetnosti ne bodo takoj odgovorili. Bodite potrpežljivi, saj njihova osredotočenost ne traja (tako) dolgo.

Razprava o vaših kilogramih in o novi dieti moške zanima v približno tolikšni meri kot oddaja o aranžiranju cvetja. Izberite to temo raje naslednjič ob kavi s svojo prijateljico.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.