Magazin
24 ogledov

Nedelja bo Čarobni dan

volčji potok
1/2
Barbara Milovec
Arboretum Volčji Potok bo jutri gostil odlično družinsko zabavo. Čarobni dan združuje uživanje v naravi z ustvarjanjem in delavnicami.

Arboretum Volčji Potok bo jutri obarvan pisano, saj se bo prav tam odvijala prireditev Čarobni dan. Gre za doživetje za vso družino, ki bo trajalo od 10. ure pa vse tja do poznega popoldneva. Ob predhodni prijavi na spletu imate možnost nakupa družinske vstopnice (5,50 evra), s katero imate člani družine prost vstop v park, lahko si ogledate razstavo tropskih metuljev, si čas krajšate na igralih ali se udeležite programa Čarobnega dne.

Igre, glasba in narava

Bogat program bo obiskovalcem ponudil plesne in glasbene predstave, športne dejavnosti, glasbene, jezikovne in številne druge delavnice ter nastope znanih slovenskih glasbenikov, ki bodo ustvarjali skupaj z najmlajšimi. Obiskali boste lahko dežele Čebelice Maje, Janka in Metke, Petra Pana, Rdeče Kapice, Pike Nogavičke in Vzajemka. Podrobnejše informacije o dogodku najdete na spletni strani Carobnidan.si, kjer se tudi prijavite za družinsko vstopnico.

Danes je Dan abecednega reda

Maribor. V sklopu Evropske prestolnice kulture se bo danes ob 10. uri v mariborskem Mestnem parku odvila prireditev Čitalnica na jasi. Tokrat bo njena tema Dan abecednega reda, na delavnicah pa bodo otroci sestavljali besede, šivali črke in slikali pregovore.

Komentarjev 1
  • prider 09:44 01.september 2012.

    Žal prireditev odpade piše na njihovi spletni strani. "Z veliko žalostjo vam javljamo, da zaradi izjemno slabe vremenske napovedi in razmočenega terena prireditev Čarobni dan prestavljamo na nedeljo, 16.9.2012. "