Magazin
104 ogledov

Nenasiten konec

lezbijki_istock171108_T Žurnal24 main
Objeti sva nepremično obležali in menila sem, da je zaspala, ko me je presenetila in se mi lepo zahvalila za čudovit orgazem.

Mislila sem, da je za to noč konec, a sem se k sreči motila. Objeti sva nepremično obležali in menila sem, da je zaspala, ko me je presenetila in se mi lepo zahvalila za čudovit orgazem.

Spet sva se poljubili, njena roka pa je izginila pod odejo. Na poti do moje češpljice se je ustavila na joškicah jih pošteno pregnetla, medtem pa potiskala svoj živahen jeziček v moja usta. Kmalu sem spet postala potrebna kot prej in se veselila novih izzivov.

Njena roka je švignila navzdol, njen sredinec pa takoj v "ta malo". Še bolj krepko sem jo objela, ona pa je še globlje zarinila svoj prst, mu dodala v pomoč še enega in me z njima začela močno nabijati. Nato je zlezla name in svojo mucko naslonila na mojo, da sem v hipu začutila kako zelo vrelo ima.

Občutek brez primere, še posebej potem, ko je z njo začela drgniti po moji povsem razdraženi češplji. Da bi prišli še bližje druga drugi, sem ritko potisnila v zrak, ona pa je z levo nogo šla preko moje desne in naslednji hip sta se najini vroči in nenasitni češpljici združili v eno.

Bil je božanski občutek, nekaj česar mi ne more pričarati noben moški niti z največjim tičem na svetu.

Ljubili sva se in poplesovali v bokih, muci pa sta se poljubljali in vlažno cmokali, vse dokler me niso preplavili tisti tako lepi in neopisljivi občutki, po katerih vsaka ženska hrepeni. Prihajalo mi je tako dolgo, da že nisem več vedela, koliko časa sploh.

In zdaj ti to pišem, moj dnevnik, zjutraj po vsem tistem, kar se mi je najlepšega zgodilo v življenju.

Ljubim jo in z njo bom šla na konec sveta.

Kam? Kamor naju bo zanesla pot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.