Magazin
45 ogledov

Nenasitna in nepredvidljiva

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Večina fantov mi pravi, da imam prekleto srečo a, če bi se samo za en dan znašli v moji koži, bi jim bilo jasno, da to vsekakor ne drži.

Ana je nora potrebnica, katere življenje je namenjeno le zabavi in seksu. Seks v enormnih količinah, kadarkoli in kjerkoli. Poleg tega pa je še adrenalinska odvisnica in ji ni lepšega kot na primer v kinu z levico seči med moje noge in me spraviti v zadrego.

Njeni spretni prsti se kaj hitro znajdejo okoli gumbov in v le nekaj sekundah se je z njimi sposobna dokopati do mojega premoženja. Takrat pa nastanejo problemi. Tiček postane prevelik za dotedanje gnezdo in ni druge, kot da ga spravi ven. Čeprav poleg naju takrat ne sedi nihče, pa je vseeno dokaj nenavadno, ko pred seboj opazuješ zaljubljen par, kako zavzeto gleda film in se vmes kdaj pa kdaj poljubi, medtem ko ti ga tvoja spremljevalka že pošteno vleče iz hlač.

Znajdeš se v položaju, ko si nad njeno pohoto skrajno navdušen, po drugi

erotika, seks, poljubljanje, par | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

strani pa te je strah, saj lahko v trenutku vstopi v dvorano kak zamudnik, se tisti pred teboj odloči za odhod na stranišče in podobno.

 

Še dobro, da je v kinu skoraj popolna tema, a vseeno se glava dekleta v tvojem naročju ne zdi ravno primerna za gledanje filma na velikem platnu.

Ja, točno tako. Sredi filma jo je popadla strašanska lakota po mojem tiču in ni si mogla kaj, da si ga ne bi privoščila. Zavijal sem z očmi in se delal, da me film strašansko zanima. Kadar se iz zvočnikov ni slišalo nič v zvezi s filmom, je bilo jasno slišati njeno nepazljivo cmokanje, to pa me je spravljalo ob pamet.

Resnično sem si želel, da bi prenehala, saj sem kljub temu, da bi z veseljem končal v njena usta, vedel, da mi bo kasneje žal. Še posebej, če bi naju kdo opazil ali pa bi se njeno dejanje poznalo kje na mojih temnih hlačah.

Njej je bilo vseeno in komajda sem premogel dovolj moči, da sem jo spravil stran od svojega korenjaka, ki sem ga potem z veliko težavo spravil nazaj v hlače. Bila je izredno igriva in ob tej priložnosti ji je šlo na smeh, jaz pa sem tuhtal, kako bom šel s trdim iz dvorane. O vsebini filma tako ali tako nisem imel preveč pojma, zato sem jo nekaj minut pred koncem predstave zgrabil za roko in jo potegnil za seboj. Šla sva iz dvorane in se odpravila proti straniščem.

Nikjer ni bilo niti žive duše, zato sem še z večjim veseljem zavil na moško stranišče. Na ženskem bi morda še srečal kakšno piško, ki jo je stisnilo med predstavo, moško pa je samevalo.

Dokler nisva vstopila midva. Zaklenila sva se v povsem zadnjo kabino, hlače so zdrknile do tal, njeno krilo pa je bilo hitro nad njenimi ritnicami, ki sta se mi tako lepo smehljali, medtem ko sem svojega še vedno trdega korenjaka vodil pod njiju do sočne in vedno pohotne mucke. Nežno je javknila, ko sem jo napolnil s svojo trdo batino, in se krepko oprijela kotlička za vodo pred seboj. Dolge noge je morala nekoliko pokrčiti, da sem lažje prišel do nje, vse ostalo pa je bilo naravnost popolno. V sebi sem čutil neko posebno zadovoljstvo in slo po maščevanju za tisto v kinodvorani.

Z rokama sem stiskal njeni joški, ki sta se pošteno zibali ob mojih sunkovitih gibih, ter opazoval njeni napeti ritnici, ki sta se napenjali in popuščali ob vsakem mojem naletu. Nisem potreboval veliko, da mi je prišlo, in tudi ona je bila že kaj kmalu potešena. A samo za kakšno slabo uro, potem pa jo je zopet popadlo meseno poželenje. Tokrat v avtu, med vožnjo, kako pa drugače. Ustavil sem na izvozu, avti so švigali mimo naju, ona pa je švigala po meni in stokala, da ji tako lepo ni bilo še nikoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.