Magazin
597 ogledov

Nenasitni pohotnici

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Karmen in Taja. To je vse, kar si moral vedeti, da ti je stopil, če si živel v Štepanjcu.

Karmen dolgonoga blondinka ogromnega oprsja, Taja pa inštruktorica aerobike s postavo, ki trga gate. Vedno je oblečena v ozke pajkice, zadnje čase nosi večinoma bele, da se lepo vidi, da spodaj nima ničesar. Razen vroče, medene muce, seveda.

Fantje smo šli nekajkrat pogledat njene treninge, in če bi imeli v riti dve pivi več, bi verjetno potegnili tiče ven, ne glede na posledice. Karmen pa je znala tipe ob živce spraviti s svojimi ogromnimi joški, ki jih je najraje razkazovala na bazenu. V vodo je šla morda dvakrat, zato pa je ves preostali čas porabila za sprehode okoli bazena. Fante so nas pošteno boleli komolci, ko smo se naslanjali nanje, da bi kaj videli, nato pa smo morali tako ali tako na trebuh.

Najhuje pri vsem tem pa je bilo dejstvo, da Karmen in Taja nista bili le dobri prijateljici. Bili sta precej več kot to in tega jima v javnosti ni bilo nerodno pokazati. Namesto da bi nam fantom upadla volja zaradi njune nedosegljivosti, saj sta očitno raje lizali muce kot pa moške tiče, pa smo postali še bolj razdraženi.

Ni ga bilo junaka, ki ne bi želel leči med njiju in se poigrati z vročima bejbama. Prav tako kot ostali sem tudi sam verjel, da bo uspelo prav meni. Poskušal sem se čim več družiti z njima, se vedno znašel tam, kjer sta bili, in končno le dobil prikrit signal, da jima lahko pridem bližje.

Bil je čuden dan, ko se je okoli mene dogajalo vse, česar ne bi nikoli pričakoval. Enako je bilo z njima, saj sta ob hladni pijači, ki sta jo srkali po slamicah iz istega kozarca, omenili, da sem zelo prijetna družba. Taja se je celo zagovorila, da bi bil greh, če me ne bi izrabili.

To je sicer izrekla v šaljivem tonu, da se ji je Karmen veselo nasmejala, a resnica je bila takšna, da sem šel tisti dan z njima domov. Težko rečem, da sem bil glavni v hiši, saj sta me punci dobesedno raztrgali. Že takoj po vstopu v hišo se mi je Taja obesila okoli vratu, Karmen pa je z moje hrbtne strani potisnila naprej svoje dolge prste in me pošteno zagrabila pod jajci. V trenutku sem postal nekaj kilogramov lažji in mislim, da so mi podplati za hip lebdeli nad tlemi.

Preden sem se dodobra zavedel, kaj se mi dogaja, sem že ostal brez hlač, mlahavega tiča pa je Karmen veselo stiskala v svoji desnici. Bil sem šokiran, a vseeno ne toliko, da mi ob največjih potrebnicah na svetu ne bi vstal. Taja se je nenadoma začela spuščati navzdol ob mojem telesu in se z usti ustavila točno pred vrhom korenjaka, ki ga je v roki še vedno stiskala Karmen in z njim streljala proti svoji seksi prijateljici.

seks erotika zgodbica lezbijke | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V enem gibu ga je celega pogoltnila in se s svojimi polnimi ustnicami povsem pri koncu zadržala kar nekaj sekund. Karmen je bila nad videnim prezadovoljna in je sklenila naprej priti še sama. Izbuljil sem oči, saj je bila že povsem gola. No ja, oblečene je imela še miniaturne tange, sicer pa sem z navdušenjem kot eden redkih verjetno buljil v njene ogromne joške. Pozabil sem na tiča v ustih njene prijateljice in hrepenel le še po mega joških, ki bi jih tako rad stiskal v rokah, mednju zapodil svojega tiča in jo nažigal toliko časa, da bi mi prišlo po njenem obrazu. Če bi moj korenjak sploh lahko pogledal izza ogromnih hribov, seveda.

Z rokama sem krenil naprej in opazil, da se smeji moji neverjetni želji po velikih melonah pred seboj. Le toliko mi je dala užitka, da sem se jih dotaknil, pobožal in nekajkrat stisnil okoli nabreklih bradavičk, nato pa je še sama, tako kot prijateljica, pokleknila na tla in si izborila svojo porcijo nabreklega uda.

Bil sem v sedmih nebesih, glavo mi je razganjalo, v mislih pa sem imel le trenutek, ko mi bo prišlo in ju bom utopil s svojim orgazmom. Žal mi je bilo edino, da mi tega moji prijatelji nikakor ne bodo nikoli verjeli, in ko bi lahko, bi ju slikal s svojim mobilcem, a tega sploh nisem hotel predlagati, da ne bi ostal brez vsega.

Ženski sta totalni pohotnici in nastopačici. Do mene sta se vedli kot pornozvezdi, ki snemata svoj stoti film. Fafali sta kot profesionalki, zraven zavijali z očmi, ječali in mijavkali, da je bilo kaj.

Še najbolj se mi je zmešalo, ko sta se na mojem tiču poljubili in zalizali, da je kar teklo naokoli. Bolj kot vse na svetu sem si želel zdržati, da mi ne bi prišlo pred velikim finalom. Nenadoma pa je Karmen mijavknila s svojim zapeljivim glasom, zakaj ju ne bi pošprical z eliksirjem mladosti, saj si me potem v postelji želita nepretrgoma vsaj eno uro in pol.

Pogoltnil sem debel cmok in njune želje izpolnil v samo desetih sekundah. Presenečeni nad količino mojega vrelega izliva sta se hihitaje odpravili v kopalnico. Lahko sem ju opazoval med prhanjem, med katerim sta konkretno poskrbeli druga za drugo in me zvabili poleg.

Vedel sem, da bo ta dan za vselej ostal v mojem spominu, še bolj pa sem se veselil prihoda iz kopalnice in naslajanja nad njunima mucama, ki sta bili videti naravnost fantastični in pripravljeni na moj špičasti jeziček, ki ju bo razprl in pripravil na ognjemet v postelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.